Pixies en Future Islands eerste namen Lokerse Feesten 2024

review: Pixies - 04/03 - Amare Pixies
Pixies en Future Islands eerste namen Lokerse Feesten 2024
Door Semberendsen op 11 december 2023 - 16:43 1 De organisatoren van de Lokerse Feesten hebben aangekondigd dat de alternatieve rockband Pixies en het indie-popfenomeen Future Islands de eerste namen zijn van het festival dat plaatsvindt van 2 tot 11 Augustug 2024, in Lokeren, Belgie.

Op maandag 5 augustus zal de Grote Kaai bruisen met de onmiskenbare klanken van Pixies, een band die sinds de late jaren 80 een belangrijke rol speelt in de alternatieve muziekscene. Hun iconische nummers zoals "Where Is My Mind?", "Here Comes Your Man" en "Debaser" hebben een blijvende stempel gedrukt op de muzikale erfenis van de jaren 80 en 90.

Diezelfde avond zal Future Islands het podium betreden met hun aanstekelijke indie-popgeluid. Zanger Sam Herring staat bekend om zijn intense podiumaanwezigheid.

Kaartjes voor het festival gaan in de verkoop op woensdag 13 december om 12.00 uur 's middags via de website van de Lokerse Feesten. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een ticketreminder in.

Koop hier tickets voor de Lokerse Feesten 2024.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Lokerse Feesten 2024
Tickets Lokerse Feesten 2024
Lokerse Feesten 2024
Peter Pan Speedrock

SKROETFEST ONTHULT VOLLEDIGE LINE-UP MET O.A. FLEDDY...Op zaterdag 13 april 2024 vindt de tweede editie van Skroetfest plaats in...

Pop on Top

POP ON TOP FESTIVAL PAKT UIT MET O.A. ROXEANNE... Het Pop on Top festival in Valkenburg aan de Geul maakt zich op voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.