Skroetfest onthult volledige line-up met o.a. Fleddy Melculy, Lucifer Star Machine en natuurlijk Skroetbalg

Fleddy Melculy
Skroetfest onthult volledige line-up met o.a. Fleddy Melculy, Lucifer Star Machine en...
Door KayleeV op 11 december 2023 - 16:49 1 Op zaterdag 13 april 2024 vindt de tweede editie van Skroetfest plaats in de EM2 in Groningen. Het eigen DIY-festival van Skroetbalg belooft een avond vol dorstige mensen, harde moshpits en diverse muziekgenres, variërend van vuige outlaw country tot snoeiharde punkrock. Het evenement staat bekend om zijn unieke sfeer op het voormalige suikerterrein net buiten Groningen Stad. Skroetfest is een DIY-undergroundfestival georganiseerd door punkrockformatie Skroetbalg.

Met de pakkende slogan "Dochters, hol oen moe in huus!" trekt Skroetfest een interesante line-up aan, waaronder Fleddy Melculy, Skroetbalg, Dead Elvis & His One Man Grave, Lucifer Star Machine, Hurricane Joe, Day Drinker en Speed Frisbee. Frontman Sander Broersma van Skroetbalg benadrukt dat het festival staat voor een perfecte avond met diverse muziekgenres.

De kaartverkoop is reeds gestart, met tickets beschikbaar vanaf € 33,33. Koop hier je tickets voor Skroetfest 2024.Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Skroetfest 2024
Tickets Skroetfest 2024
Skroetfest 2024
€ 33,33
Sziget 2023

EERSTE NAMEN VOOR SZIGET 2024 MET O.A. MARTIN...De eerste namen voor het Sziget Festival 2024 zijn bekendgemaakt, en het...

pixiesnews.jpg

PIXIES EN FUTURE ISLANDS EERSTE NAMEN LOKERSE... De organisatoren van de Lokerse Feesten hebben aangekondigd dat de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.