Eerste namen voor Sziget 2024 met o.a. Martin Garrix, Stormzy, Joost en Sam Smith

Joost
Eerste namen voor Sziget 2024 met o.a. Martin Garrix, Stormzy, Joost en Sam Smith
Door KayleeV op 12 december 2023 - 10:48 1 De eerste namen voor het Sziget Festival 2024 zijn bekendgemaakt, en het belooft weer een gezellige editie te worden op The Island of Freedom. Het festival, dat plaatsvindt van 7 tot en met 12 augustus 2024, heeft een mooie line-up samengesteld met grootse headliners en opkomende talenten.

De Nederlandse dj en producer Martin Garrix zal schitteren als een van de headliners op 10 augustus, en hij wordt vergezeld door niemand minder dan de soulvolle Sam Smith. Ook de energieke Britse rapper Stormzy zal zijn veelzijdige geluid naar Boedapest brengen, terwijl de Nederlandse rapper Joost, recentelijk aangekondigd als Songfestival vertegenwoordiger van Nederland, het publiek zal meenemen met zijn eigenstijl.

Het festival sluit af op 12 augustus met een knallende set van de dj en producer Fred again.., die het publiek zal laten dansen tot in de vroege uurtjes. Maar dat is nog niet alles; Sziget onthult nog meer namen voor het zesdaagse festijn, waaronder Louis Tomlinson, Big Thief, Fontaines D.C., Aurora, L’Impératrice, Yard Act, Warhaus, Joesef en Nova Twins.

Naast een divers muzikaal aanbod, zal Sziget ook ruimte bieden voor elektronische muziekliefhebbers, met optredens van Four Tet, ARTBAT, Honey Dijon, Richie Hawtin, Overmono, Nia Archives, Eris Drew & Octo Octa. En er komen nog veel meer namen aan, belooft de organisatie.

Kaartverkoop is al begonnen, met verschillende ticketopties:
- 3-day pass: € 199,00
- Full festival pass: € 289,00

Koop hier je ticket voor Sziget 2024.Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Sziget 2024
Tickets Sziget 2024
Sziget 2024
€ 199,00 - 509,00
Cactusfestival

THE WAR ON DRUGS SLUIT CACTUSFESTIVAL 2024 AF OP...Vandaag onthult Cactusfestival de headliner voor de 41ste editie in het...

Peter Pan Speedrock

SKROETFEST ONTHULT VOLLEDIGE LINE-UP MET O.A. FLEDDY... Op zaterdag 13 april 2024 vindt de tweede editie van Skroetfest plaats in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.