Opperdepop Festival presenteert eerste namen met o.a. Krezip, Snelle en Claude

De jeugd van tegenwoordig @ 013
Opperdepop Festival presenteert eerste namen met o.a. Krezip, Snelle en Claude
Door KayleeV op 12 december 2023 - 17:07 1 Opperdepop muziekfestival onthult de eerste namen van de line-up voor het aankomende jaar. Op vrijdag 6 september wordt het festival geopend door niemand minder dan BLØF, Krezip en Davy Keys. Zaterdag 7 september belooft een knallende afsluiting met optredens van De Jeugd van Tegenwoordig, Snelle, Kris Kross Amsterdam en Claude.

Opperdepop is een culinair muziekfestival in Bergschenhoek. Opperdepop Festival kiest er bewust voor om geen foodtruck evenement te zijn, maar te werken met lokale horecaondernemers die na het festival ook nog een keer te bezoeken zijn in hun eigen restaurant. Naast lekker eten is er elk jaar heel veel muziek.

De kaartverkoop start 15 december om 12:00 uur, de ticketprijs is nog niet bekend. Hier kun je tickets kopen voor Opperdepop Festival.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Opperdepop Festival 2024
Tickets Opperdepop Festival 2024
Opperdepop Festival 2024
Rolling Loud Netherlands

KOMEND JAAR GEEN NIEUWE EDITIE ROLLING LOUD IN...Matig nieuws voor hiphopliefhebbers in de lage landen. Hiphopfestival Rolling...

Me First and the Gimme Gimmes

NIEUWE NAMEN VOOR HURRICANE EN SOUTHSIDE FESTIVALS... In een aankondiging zijn vandaag nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.