Ólafur Arnalds cureert nieuw 'OPIA Festival' in TivoliVredenburg

review: Amsterdam Dance Event 2017 - Zaterdag
Ólafur Arnalds cureert nieuw 'OPIA Festival' in TivoliVredenburg
Door Semberendsen op 13 december 2023 - 11:02 1 TivoliVredenburg kondigt met trots de eerste editie van het OPIA muziekfestival aan, samengesteld door de IJslandse multi-instrumentalist Ólafur Arnalds. Op zondag 2 juni zal het festival plaatsvinden in zes zalen, waarbij bezoekers kunnen genieten van diverse live-acts, dj's, sprekers, ontmoetingen en onverwachte samenwerkingen.

Enkele van de eerste namen die zijn onthuld: de omvattende ambientklanken van A Winged Victory for the Sullen, de industriële schoonheid van Kelly Lee Owens (DJ-set), de Scandinavische jazz van Svaneborg Kardyb en de mix van elektronica, ambient en minimal music van Portico Quartet. Ook Ólafur Arnalds zelf zal deelnemen aan de line-up, samen met Janus Rasmussen als het elektronische duo KIASMOS.

Kaarten voor het festival zijn vanaf vrijdag 15 december om 10:00 uur verkrijgbaar en kosten €69,50. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een reminder in.

Koop hier tickets voor Opia in TivoliVredenburg.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets OPIA 2024
Tickets OPIA 2024
OPIA 2024
€ 69,50
Holland International Blues Festival

HOLLAND INTERNATIONAL BLUES FESTIVAL VERWELKOMT O.A.... Holland International Blues Festival 2024 belooft een grootse editie te...

KNTXT

NINA KRAVIZ, ALIGNMENT EN MEER NAAR KNTXT 2024 Op 10 februari keert KNTXT-festival terug naar Flanders Expo in Gent ....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.