Lokerse Feesten voegt Clouseau en Regi Live toe aan line-up

Clouseau news_groot
Lokerse Feesten voegt Clouseau en Regi Live toe aan line-up
Door KayleeV op 14 december 2023 - 11:26 1 Lokerse Feesten kondigt nieuwe namen aan voor de line-up van 2024. Op 2 augustus staan de Belgische Clouseau en REGI LIVE op het podium, waarmee ze voor de 13de keer het publiek in entertainen.

Clouseau, synoniem voor muzikaal vakmanschap, deelt deze speciale avond met REGI LIVE. De laatste verrast het publiek door Linda als gastartiest mee te brengen voor een nostalgische reeks Milk Inc classics. Samen beloven ze een uniek volksfeest en een onvergetelijke avond in Lokeren. Clouseau bestaat dit jaar 40 jaar, bij Lokerse Feesten geven ze alvast een voorproefje van hun jubileumconcerten in het Sportpaleis.

De ticketverkoop begint op 16 december om 10:00 uur, de ticketprijzen zijn nog niet bekend. Koop hier je ticket voor Lokerse Feesten 2024.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Lokerse Feesten 2024
Tickets Lokerse Feesten 2024
Lokerse Feesten 2024
bospop 20191

EERSTE NAMEN BOSPOP 2024: O.A. TOTO, JOHN FOGERTY EN...De eerste namen voor Bospop 2024 zijn onthuld waaronder John Fogerty,...

dranouternews2.jpg

EERSTE HEADLINER VOOR FESTIVAL DRANOUTER: THE WATERBOYS Het folkfestival Dranouter kondigt aan dat The Waterboys , de eerste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.