Eerste editie Hellmond Open Air krijgt bezoek van o.a. Dog Eat Dog, Life Of Agony en Pro-Pain

Dog Eat Dog
Eerste editie Hellmond Open Air krijgt bezoek van o.a. Dog Eat Dog, Life Of Agony en...
Door Semberendsen op 15 december 2023 - 11:35 1 Hellmond Open Air, een samenwerking tussen Loud Noise en de Cacaofabriek, krijgt op zaterdag 13 juli zijn eerste editie. Het festival kondigt vandaag met enthousiasme de eerste namen van de line-up aan voor het open air festival in Helmond. Op het affiche staan:

De band Life Of Agony, bekend sinds het debuutalbum "River Runs Red", zal Helmond laten schudden op hits als "This Time", "Lost at 22" en "Weeds".

Metal Church, met een geschiedenis die teruggaat tot de jaren '80, brengt een unieke mix van heavy en speed metal vermengd met melodie. Hits als "Ton Of Bricks", "Gods Of Wrath", "Beyond The Black" en "Badlands" hebben Metal church op de kaart gezet.

Dog Eat Dog zal een herkenbare set uitvoeren met hun "All Boro Kings"-repertoire, en Gary Meskil van Pro-Pain brengt een dosis metal met een hardcore randje naar het podium. Vengeance, met 40 jaar ervaring, zal ook aanwezig zijn.

Nog drie bands zullen binnenkort worden aangekondigd, maar daar hoeft niet op gewacht te worden om je ticket te bemachtigen. Tot en met 31 december 2023 biedt Hellmond Open Air een korting van 10% op tickets met de code HELLMONDSEKERST10. Tickets voor het festival dat op 13 juli 2024 plaatsvindt kosten 50 euro.

Koop hier tickets voor Hellmond Open Air.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Hellmond Open Air 2024
Tickets Hellmond Open Air 2024
Hellmond Open Air 2024
€ 49,99
Hello Festival

ACDA EN DE MUNNIK, FROUKJE, DI-RECT EN MEER NAAR...Met enthousiasme kondigt het Hello Festival 2024 de eerste namen aan die het...

gent jazz

DIANA KRALL, AIR, JAMIE CULLUM EN PATRICK BRUEL EN... Van 5 tot 20 juli 2024 wordt Gent Jazz weer gehouden. Met namen als...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.