Acda en de Munnik, Froukje, Di-rect en meer naar Hello Festival 2024

Acda en de Munnik
Acda en de Munnik, Froukje, Di-rect en meer naar Hello Festival 2024
Door Semberendsen op 18 december 2023 - 11:19 1 Met enthousiasme kondigt het Hello Festival 2024 de eerste namen aan die het podium zullen betreden op zaterdag 8 juni 2024. Na een langverwachte negenjarige afwezigheid keerden Thomas Acda en Paul de Munnik vorig jaar terug, wat resulteerde in een snel uitverkochte reünie. Lees hier ons verslag van hun concert in de Ziggo Dome. Op de gronden van de Rietplas in Emmen zullen Acda en de Munnik opnieuw hun muzikale klanken laten klinken.

De line-up wordt verder aangevuld met een mix van artiesten. Van de energieke klanken van DI-RECT tot Froukje, en van de verrassende combinatie van Helmut Lotti Goes Metal tot de eigenzinnige geluiden van Donnie en Daredevils.

De ticketverkoop voor Hello Festival is al gestart, en voor een hele dag muziek betaal je 69,50 euro. Als je dus nog geen kerstcadeau hebt is een ticket kopen nog mogelijk.

Koop hier tickets voor Hello Festival 2024.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Hello Festival 2024
Tickets Hello Festival 2024
Hello Festival 2024
€ 69,50
Wilde Weide festival

NIEUW FESTIVAL WILDE WEIDE ONTHULT EERSTE NAMEN O.A....De organisatoren van het Wildeburg Festival introduceren deze zomer een nieuw...

Cacaofabriek news

EERSTE EDITIE HELLMOND OPEN AIR KRIJGT BEZOEK VAN... Hellmond Open Air, een samenwerking tussen Loud Noise en de Cacaofabriek,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.