K-pop festival Music Bank naar Antwerpen in 2024

OneUs
K-pop festival Music Bank naar Antwerpen in 2024
Door KayleeV op 21 december 2023 - 10:28 1 K-Pop-liefhebbers in België kunnen zich verheugen, want het populaire Zuid-Koreaanse muziekprogramma 'Music Bank World Tour' maakt in 2024 zijn debuut in Antwerpen in . Op zaterdag 20 april transformeert het Sportpaleis tot het epicentrum van K-Pop, waar Zuid-Korea's topartiesten, waaronder Tomorrow X Together, STAYC, ONEUS, ZEROBASEONE en RIIZE, het podium betreden voor een onvergetelijke show. Later word er nog 1 act toegevoegd aan deze line-up.

Na een uitverkochte editie in Parijs vorig jaar, belooft de wereldwijde concerttour een mix van de beste K-popgroepen van dit moment. Fans kunnen zich verwachten aan adembenemende liveoptredens en hits die wereldwijd miljoenen harten hebben veroverd. De krachtige combinatie van gevestigde K-Pop acts en een spectaculaire productie zal het publiek ongetwijfeld verbazen.

De ticketverkoop is reeds gestart, met prijzen variërend tussen € 160,00 en € 450,00 euro. Koop hier je ticket voor Music Bank in het sportpaleis.Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefGrauzone logo

GRAUZONE FESTIVAL MAAKT LINE-UP 2024 COMPLEET MET... Grauzone Festival 2024 heeft nog enkele namen aan de line-up toegevoegd....

Benicassim

FIB BENICÀSSIM FESTIVAL ONTHULT EERSTE NAMEN LINE-UP... Het FIB Benicàssim Festival 2024, dat jaarlijks plaatsvindt aan de Costa...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.