Grauzone Festival maakt line-up 2024 compleet met o.a. Dream Wife

review: Dream Wife - 03/12 - Rotown Dream Wife
Grauzone Festival maakt line-up 2024 compleet met o.a. Dream Wife
Door KayleeV op 21 december 2023 - 10:44 1 Grauzone Festival 2024 heeft nog enkele namen aan de line-up toegevoegd. Het Haagse festival, dat plaats vind op 9 tot 11 februari 2024 is al drie keer genomineerd is voor de ‘Ijzeren Podiumdier’ award van de VNPF.

Onder de laatste toevoegingen bevinden zich Dream Wife, het feministische art-punk-trio dat wereldwijd onrecht en ongelijkheid aankaart. Ook keert ULTRA SUNN terug naar Grauzone na een overweldigend optreden vorig jaar, en het Italiaanse/Amerikaanse synthpop trio Nuovo Testamento belooft met hun tweede album ‘Love Lines’ het publiek te amuseren.

Malvina, een artiest uit Parijs, brengt haar live electro/techno set naar Nederland en Khorsid Dadbeh, afkomstig uit Iran, laat de klanken van de Perzische setar horen. Lézard, een dansbare Gentse band, en het Utrechtse postpunk fenomeen Bowl voegen zich ook toe aan de line-up.

Daarnaast maakt het piepjonge Nederlandse duo Desinteresse zijn debuut op Grauzone met gitzwarte coldwave. Het nachtprogramma GrauNacht is nu compleet met DJ Ireen Amnes en de duistere sets van Rotterdamse DJ Samira.

Tickets zijn reeds verkrijgbaar voor prijzen variërend van € 35,00 tot € 95,00. Koop hier je ticket voor Grauzone Festival 2024.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Les Ardentes

LES ARDENTES 2024 VERWELKOMT 21 SAVAGEHet Belgische muziekfestival Les Ardentes heeft onlangs de toevoeging van...

Sportpaleis Antwerpen news

K-POP FESTIVAL MUSIC BANK NAAR ANTWERPEN IN 2024 K-Pop-liefhebbers in België kunnen zich verheugen, want het populaire...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.