Complexity Fest 2024 komt met eerste namen: o.a. Plini en Night Verses

Plini
Complexity Fest 2024 komt met eerste namen: o.a. Plini en Night Verses
Door Semberendsen op 21 december 2023 - 12:12 1 Onlangs maakte de organisatie van Complexity Fest de eerste namen bekend voor de achtste editie van hun avontuurlijke heavy muziekfestival, dat plaatsvindt in het Haarlemse poppodium Patronaat. Het podium zal onder andere betreden worden door Plini, Night Verses, Frail Body en Squid Pisser. De kaartverkoop start op 21 december om 13:00 uur.

Plini, afkomstig uit Sydney, Australië, keert na zijn Nederlandse debuut in 2016 opnieuw terug naar het podium van Patronaat. Night Verses uit LA/USA en screamo band Frail Body uit Illinois/USA zijn ook van de partij, beide met hun eigen unieke geluid. Squid Pisser maakt zijn Nederlandse debuut op Complexity Fest, een mysterieuze hardcore band die verschillende muzikale territoria verkent.

Naast het jaarlijkse festival, organiseert Complexity gedurende het jaar diverse clubshows in Patronaat en andere locaties. Het platform, opgericht in 2016, heeft in het verleden podium geboden aan internationale acts zoals Animals As Leaders en The Armed. Complexity Fest trekt bezoekers van over de hele wereld aan en reserveert jaarlijks het eerste tijdslot voor een lokale opkomende act.

Het festival vindt plaats op zaterdag 17 augustus 2024. Koop hier tickets voor Complexity Fest 2024.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Complexity Fest 2024
Tickets Complexity Fest 2024
Complexity Fest 2024
€ 47,50
Dynamo Metalfest 2018 news

DYNAMO METALFEST VOEGT EXTRA DAG TOE EN NIEUWE ACTS... Dynamo Metalfest breidt dit jaar uit met een extra dag op het...

Vestrock news

9 NIEUWE NAMEN VOOR VESTROCK 2024: O.A. BOEF EN... Vestrock sluit het jaar met een knal af door de line-up voor hun 13e editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.