Dynamo Metalfest voegt extra dag toe en nieuwe acts waaronder Watain

Watain
Dynamo Metalfest voegt extra dag toe en nieuwe acts waaronder Watain
Door KayleeV op 21 december 2023 - 12:46 1 Dynamo Metalfest breidt dit jaar uit met een extra dag op het festivalprogramma. Op vrijdag 16 augustus zal een speciale "Black Friday" Warm-Up avond plaatsvinden, ter ere van de donkerste dag van het jaar. Vijf bands zullen de zaal verlichten met intense hellevuren en onheilspellende klanken.

De line-up wordt ook uitgebreid, met acts als het beruchte Watain, bekend om hun black metal shows doordrenkt met vuur, bloed en opmerkelijke rituelen. Ook de gemaskerde Amerikanen van Uada zullen het podium betreden met hun meeslepende melodische black metal, terwijl Helleruin brute rauwheid en vernietigende geluiden belooft. Later volgen er nog meer namen.

Mis deze unieke kans niet en bereid je voor op een avond doordrenkt met macabere melodieën. Tickets voor de Black Friday Warm-Up avond zijn nu verkrijgbaar voor € 19,99. Koop hier je tickets voor Dynamo Metalfest 2024.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Dynamo MetalFest 2024
Tickets Dynamo MetalFest 2024
Dynamo MetalFest 2024
€ 89,00
Zwarte Cross 2018 news

ZWARTE CROSS KONDIGT 41 NIEUWE NAMEN AAN VOOR...de Zwarte Cross een heeft lichtpuntje verspreid met de onthulling van 41...

Complexity Fest news

COMPLEXITY FEST 2024 KOMT MET EERSTE NAMEN: O.A.... Onlangs maakte de organisatie van Complexity Fest de eerste namen bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.