Dekmantel Festival 2024 breidt uit naar 10 dagen voor jubileumeditie

Dekmantel 2017 news_groot
Dekmantel Festival 2024 breidt uit naar 10 dagen voor jubileumeditie
Door Semberendsen op 22 december 2023 - 14:47 1 In een opmerkelijke aankondiging heeft het Dekmantel Festival aangegeven dat de jubileumeditie van 2024 zal worden uitgebreid van de gebruikelijke 4 dagen naar maar liefst 10 dagen. Het festival, dat bekend staat om zijn vooruitstrevende benadering van elektronische muziek, viert hiermee zijn tiende editie.

Het Amsterdamse Bos, een idyllisch en uitgestrekt park, zal wederom als thuisbasis dienen. Het groene landschap en de natuurlijke omgeving bieden een rustgevende setting, waarbij bomen als natuurlijke elementen in de festivalervaring worden geïntegreerd.

De precieze vorm, line-up en kaartverkoop voor het festival zijn nog niet bekend gemaakt, maar pre registratie is wel alvast beschikbaar op de website van Dekmantel. Hiermee weet jij als eerste wanneer de kaartverkoop van start gaat, zodat je gelijk tickets kan bestellen.



Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jera On Air 2024

21 NIEUWE NAMEN VOOR JERA ON AIR 2024De dertigste editie van Jera On Air belooft een memorabele editie te...

grunnsonicnieuws

ESNS-ONDERDEEL GRUNNSONIC PRESENTEERT LINE-UP MET... De line-up van Grunnsonic 2024 is onthuld, met 21 acts die van 17 tot en met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.