Dekmantel Festival 2024 onthult complete line-up met o.a Bicep, Jeff Mills en Actress

Bicep
Dekmantel Festival 2024 onthult complete line-up met o.a Bicep, Jeff Mills en Actress
Door Semberendsen op 23 januari 2024 - 13:28 1 Dekmantel Festival, gepland van 26 juli tot 4 augustus, heeft de line-up bekendgemaakt voor de editie van 2024. Het gevarieerde roster omvat een scala aan elektronische muziekartiesten uit verschillende genres. Opvallende acts zijn onder andere 69db, DJ Sprinkles, Helena Hauff, Jeff Mills, Lena Willikens en Vladimir Ivkovic.

Het festival belooft een mix van live-optredens en DJ-sets, waarbij het talent en de diversiteit binnen de elektronische muziekscene worden getoond. De editie van 2024 van Dekmantel Festival streeft ernaar een platform te bieden voor liefhebbers van elektronische muziek om het evoluerende landschap van het genre te verkennen en waarderen.

Wanneer de kaartverkoop voor Dekmantel van start gaat is nog niet bekend, maar je kan je hier registreren om het als eerste te weten.

Hier is is een voorproefje van de line up voor Dekmantel: Actress, Animistic Beliefs, Antal, Avalon Emerson, Ben UFO & Joy Orbison, BICEP presents CHROMA, Call Super, Carista, Eris Drew, Goldie, Helena Hauff, Jameszoo & ensemble, Jeff Mills, Kode9, Marcel Dettmann, Luke Slater, Peter Hook and The Light, Steffi, Young Marco.

Bekijk hier de volledige line-up voor Dekmantel 2024.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Spinvis

DRANOUTER 2024 FESTIVAL ONTHULT EERSTE NAMEN VOOR...Festival Dranouter kondigt de eerste namen aan voor hun jubileumeditie '50...

MadNes Festival

MADNES FESTIVAL KOMT MET EERSTE LIJST BEVESTIGINGEN... Van 5 tot 7 juli transformeert het strand van Ameland in het MadNes...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.