ARTIEST: Peter Hook & The Light

Engeland

Peter Hook is de bassist van de legendarische bands Joy Division en New Order, waarmee hij respectievelijk eind jaren zeventig en jaren tachtig furore maakte. Met Joy Division maakte hij het iconische album 'Unknown Pleasures' met daarop hits als 'Disorder', 'Shadowplay' en 'She's Lost Control'.

In mei 2010 werd Joy Divisions allesbepalende album 'Unknown Pleasures’ van onder het stof gehaald voor een liefdadigheidsconcert. Sindsdien kwam er elk jaar een nieuw album uit het repertoire van Hooks bands New Order en Joy Division aan de beurt.

Hook laat samen met The Light een geheel nieuw publiek proeven van zijn vroege repertoire op festivals en concerten. Het leverde hen alvast een plaats op als headliner tijdens Bestival, Primavera Sound, Benicassim, 1234 en andere festivals in Europa en de wereld. De band trok daarnaast al op tournee door Europa, Noord- en Zuid-Amerika, China, Australie, Nieuw-Zeeland en Japan, met succes en lovende reacties van fans en critici als resultaat.

OUDE OPTREDENS VAN Peter Hook & The Light

  • 15 - 18   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Peter Hook & The Light

  • 15 okt `20
  • 16 okt `20
  • 17 okt `20
  • 19 okt `20

FOTO'S VAN Peter Hook & The Light

Foto Peter Hook & The Light te W-festival 2019 Foto Peter Hook & The Light te W-festival 2019 Foto Peter Hook & The Light te W-festival 2019 Foto Peter Hook & The Light te W-festival 2019 Foto Peter Hook & The Light te W-festival 2019
 
Bekijk alle 5 foto's van Peter Hook & The Light

Peter Hook & The Light NIEUWS

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: