Dranouter 2024 Festival onthult eerste namen voor jubileumeditie o.a. Spinvis, Suzanne Vega en Brihang

Spinvis
Dranouter 2024 Festival onthult eerste namen voor jubileumeditie o.a. Spinvis, Suzanne...
Door Semberendsen op 23 januari 2024 - 15:14 1 Festival Dranouter kondigt de eerste namen aan voor hun jubileumeditie '50 Years Of New Traditions,' die plaatsvindt van 2 tot 4 augustus 2024. Naast headliner The Waterboys staan Brihang, Suzanne Vega, Novastar met special guest Geike, Spinvis, en Willem Vermandere op de affiche.

De Belgische artiest Brihang, bekend om zijn diepe teksten en meeslepende beats, belooft een unieke show in de Chateau, na zijn recente uitverkochte clubtour. Novastar, onder leiding van Joost Zweegers, brengt een best-of album uit, "The Best Is Yet To Come," en viert tevens 50 jaar Festival Dranouter, met West-Vlaamse trots Geike als speciale gast.

Suzanne Vega, een van de meest vooraanstaande songwriters, herdenkt haar 30-jarige carrière en neemt het publiek mee in de tijdloze klanken van hits als "Tom's Diner" en "Luka." Spinvis, een eigenzinnige Nederlandse artiest, maakt na jaren zijn terugkeer naar Dranouter, op verzoek van het publiek. Willem Vermandere, een icoon met ruim 50 jaar ervaring, brengt zijn eigen mix van muziek en vertellingen naar het podium voor de achtste keer sinds zijn debuut in 1989.

De early bird-actie loopt nog tot 31 januari om 23:59, waarna dag- en 2-daagse tickets beschikbaar zullen zijn. Een driedaags ticket voor het festival kost op dit moment 155 euro. Koop hier tickets voor Dranouter 2024.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Folkfestival Dranouter 2024
Tickets Folkfestival Dranouter 2024
Folkfestival Dranouter 2024 - weekend
€ 162,00
Roadburn

ROADBURN KOMT MET 20 NIEUWE NAMEN WAARONDER DOOL,...Roadburn 2024 heeft 22 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van het...

Dekmantel;

DEKMANTEL FESTIVAL 2024 ONTHULT COMPLETE LINE-UP MET... Dekmantel Festival, gepland van 26 juli tot 4 augustus, heeft de line-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.