Paaspop 2024 al snel uitverkocht

review: Paaspop 2023 - zaterdag
Paaspop 2024 al snel uitverkocht
Door sjoertb op 03 januari 2024 - 11:15 1 De organisatie van Paaspop heeft bekendgemaakt dat alle standaard toegangskaarten voor de aankomende editie van het festival volledig uitverkocht zijn.

Via een Facebook-bericht deelde de organisatie mee dat de laatste vrijdagkaarten zijn verkocht, waarmee alle reguliere tickets voor Paaspop 2024 zijn uitverkocht. Volgens de organisatie is dit nog niet eerder zo snel gebeurd. Aan het einde van vorig jaar waren er alleen nog tickets beschikbaar in de vorm van Regular- en Ultimate VIP-pakketten.

Paaspop vindt plaats van vrijdag 29 maart tot en met zondag 31 maart 2024 op het festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

Op het programma staan dit jaar onder meer Anouk, Editors, De Jeugd van Tegenwoordig, Tiesto, Froukje, Zara Larson, Heideroosjes, Die Antwoord, Chase & Status, Anneke van Giersbergen, Fresku, Douwe Bob, Chef'Special, Jan Smit, Mr. Polska en Gavin James. Zie de volledige line-up in het Paaspop 2024-festivaloverzicht.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Extrema Outdoor

VOLLEDIGE LINE-UP EXTREMA OUTDOOR: O.A. PAUL...Zoals gebruikelijk maakt Extrema Outdoor 2024 de complete line-up in één...

Jera On Air 2024

21 NIEUWE NAMEN VOOR JERA ON AIR 2024 De dertigste editie van Jera On Air belooft een memorabele editie te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.