Pitfest maakt line-up compleet met o.a. Heideroosjes en AmenRa

De Heideroosjes
Pitfest maakt line-up compleet met o.a. Heideroosjes en AmenRa
Door Semberendsen op 08 januari 2024 - 10:15 1 Pitfest, het metal-, punk- en hardcorefestival in Emmen, heeft de line-up voor hun 2024-editie op 4 tot en met 6 juli aangekondigd. Opvallende toevoegingen aan de affiche zijn Amenra, uit België en de Nederlandse punkband Heideroosjes, die hiermee hun enige show in het Noorden van het land zullen geven.

Naast Heideroosjes en Amenra zijn er nog acht andere namen bevestigd voor het festival. Het Amerikaanse Excel zal een exclusieve show in Nederland geven, evenals de Amerikaanse hardcoreband Earth Crisis. Daarnaast staan ook Nakkeknaekker uit Denemarken, Neuk! uit Nederland, The Monolith Deathcult uit, Player, Astro Zombies AD en No Remorse op het podium tijdens Pitfest.

Met deze laatste aankondigingen is de line-up voor Pitfest 2024 volledig. Fans hebben de mogelijkheid om zowel dagkaarten als weekendkaarten aan te schaffen, deze zijn beschikbaar in beperkte oplage. De kaarten zijn verkrijgbaar via de officiële website van Pitfest, en kosten van 56 tot 119 euro.

Koop hier tickets voor pitfest 2024.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Pitfest 2024
Tickets Pitfest 2024
Pitfest 2024
€ 89,00 - 119,00
Boef

KINGDANCE 2024 KONDIGT COMPLETE LINE UP AAN MET O.A...Kingdance Festival 2024 staat weer voor de deur, met twee dagen vol feest op...

Julianapop

EERSTE NAMEN JULIANAPOP 2024: O.A. FRENNA EN LA FUENTE Julianapop , het festival van Julianadorp, staat bekend om een gevarieerde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.