Kingdance 2024 kondigt complete line up aan met o.a Boef, Antoon en STUK

review: Strandfestival ZAND 2023 Antoon
Kingdance 2024 kondigt complete line up aan met o.a Boef, Antoon en STUK
Door Semberendsen op 08 januari 2024 - 12:05 1 Kingdance Festival 2024 staat weer voor de deur, met twee dagen vol feest op 26 en 27 april aan de Wijthmenerplas in Zwolle. Op zowel vrijdag als zaterdag zullen een aantal grote namen de Ultieme Koningsdag weekender verzorgen.

De mainstage biedt een gevarieerde line-up met artiesten als Antoon, Ashafar, Bilal Wahib, STUK, JeBroer, Kevin, Outsiders en Boef. Met verschillende muziekgenres, waaronder elektronische dansmuziek, hip-hop en meer, kunnen bezoekers een muzikale ervaring verwachten. Bekende namen zoals Da Tweekaz, Freddy Moreira en JeBroer zorgen ook voor een goede sfeer.

Voor de liefhebbers van stevigere beats is er de Hard Area met artiesten als Radical Redemption, Sefa en Rejecta vs. Unresolved. De host, Da Syndrome, zal het publiek begeleiden door een nacht vol energieke optredens.

Op het Gedonder in de Tent-podium kunnen feestliefhebbers genieten van een gevarieerd muziekaanbod met artiesten als Bass Chaserz, Jody Bernal, Dr. Rude en Snollebollekes.

Het Baaps Koninklijke Knallers-podium biedt een line-up met artiesten als Dikke Baap, Hades, Vieze Asbak en Natte Visstick. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in onconventionele beats en geluiden.

Bekijk de volledige line-up van het Kingdance festival op de festival pagina bij onze site.

De Early Bird-ticketverkoop begint op zaterdag 13 januari om 13:00 uur. Stel hier een reminder in om zeker te weten dat je de kaartverkoop niet mist. Een combi-ticket kost 28 euro

Koop hier tickets voor Kingdance 2024.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Kingdance  2024
Tickets Kingdance 2024
Kingdance 2024
€ 12,75 - 28,00
Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

OOK GALLOWSTREET, YIN YIN EN BOKOESAM NAAR ESNS 2024 Het Eurosonic Noorderslag (ESNS) festival, gepland van 17 tot en met 20...

Pitfest

PITFEST MAAKT LINE-UP COMPLEET MET O.A. HEIDEROOSJES... Pitfest, het metal-, punk- en hardcorefestival in Emmen, heeft de line-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.