Dit jaar verwelkomt In Vredes Naam op 5 mei o.a. The Bug Club, Gurriers en Bongloard

The bug club
Dit jaar verwelkomt In Vredes Naam op 5 mei o.a. The Bug Club, Gurriers en Bongloard
Door KayleeV op 12 januari 2024 - 10:48 1 De binnentuin van Burgerweeshuis in Deventer komt tijdens Bevrijdingsdag 5 mei, met 'In Vredes Naam 2024' weer tot leven met een explosieve line-up van bands die de essentie van vrijheid belichamen. Garagerock, psychedelic, postpunk en indie zullen de sfeer bepalen op dit jaarlijkse gratis toegankelijke festival, dat na een succesvolle eerste editie in 2023 opnieuw plaats zal vinden. Deze editie hebben ze in het café een tweede podium met aanstormend talent.

De line-up tot nu toe omvat diverse acts die de zintuigen prikkelen. Smudged een viertal uit de Rotterdamse clubscene dat krautrock, noise punk, elektropop en techno op ongekende wijze verbindt, met chaotische liveshows als hun handelsmerk. Gurriers een rauw vijftal uit Dublin met een eigenzinnige draai aan postpunk, noiserock en shoegaze.

Bongloard een energiek trio uit Utrecht dat met fuzz gitaren, felle bass riffs en beukende drums de boel komt verbouwen met scherpe noise punk/garagerock. The Bug Club, een tijdloze indierockband uit Wales met vrolijke nummers die nooit te lang duren, houdt de band zichzelf en hun luisteraars altijd op het scherpst. SØWT een Eindhovense band die vanuit het hart van de Nederlandse underground scene opereert en een 90 's noise rock sound belichaamt.

Ook dit jaar is het festival weer gratis toegankelijk.



Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets In Vredes Naam 2024
Tickets In Vredes Naam 2024
In Vredes Naam 2024
Rock Zottegem 2022

OOK O.A. TOTO, HEIDEROOSJES EN HELMUT LOTTI NAAR...Rock Zottegem, het Oost-Vlaamse festival, trapt de festivalzomer van 2024 af...

Paradiso logo nieuw

LONDON CALLING VOEGT O.A. DO NOTHING EN MISS TINY... Het tweemaal per jaar gehouden London Calling popfestival in Paradiso...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.