Ook o.a. TOTO, Heideroosjes en Helmut Lotti naar Rock Zottegem

review: Toto - 15/07 - Ziggo Dome Toto
Ook o.a. TOTO, Heideroosjes en Helmut Lotti naar Rock Zottegem
Door Semberendsen op 12 januari 2024 - 11:15 1 Rock Zottegem, het Oost-Vlaamse festival, trapt de festivalzomer van 2024 af met de aankondiging van nieuwe namen voor haar 30ste verjaardagseditie van 12 tot 14 juli.

Op de openingsdag, 12 juli, staat het podium klaar voor de Amerikaanse rockband TOTO, bekend om hun tijdloze hits 'Africa' en 'Rosanna'. Daarnaast zorgt de Nederlandse punkrockband Heideroosjes voor een energieke performance.

De Amerikaanse rocklegende John Fogerty krijgt op 13 juli gezelschap op het podium van 'Hellmut Lotti Goes Metal', de stap van Helmut Lotti in de wereld van de metal. Na een succesvolle Graspop-debuut, voegt Lotti een nieuwe dimensie toe aan het aanbod van Rock Zottegem.

Op de afsluitende dag, 14 juli, brengt Bart Peeters & De Ideale Mannen hun vrolijke klanken naar het festival. Daarnaast krijgt het festivalbezoekers de kans om de Vlaamse artiest, Pommelien Thijs, live te aanschouwen.

De ticketverkoop voor Rock Zottegem 2024 is van start gegaan op 20 December. Early-bird-tickets zijn beschikbaar voor de snelle beslissers, met prijzen van 60 tot 150 euro. Koop hier tickets voor Rock Zottegem 2024.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Rock Zottegem 2024
Tickets Rock Zottegem 2024
Rock Zottegem 2024
€ 60,00 - 150,00
Korn

LOKERSE FEESTEN KONDIGT KORN AAN VOOR METALDAG VAN 2024Het Lokerse Feesten festival, dat jaarlijks plaatsvindt in het sfeervolle...

The bug club

DIT JAAR VERWELKOMT IN VREDES NAAM OP 5 MEI O.A. THE... De binnentuin van Burgerweeshuis in Deventer komt tijdens Bevrijdingsdag 5...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.