Lokerse Feesten kondigt Korn aan voor metaldag van 2024

review: Korn - 22/3 - 013 Korn
Lokerse Feesten kondigt Korn aan voor metaldag van 2024
Door Semberendsen op 12 januari 2024 - 11:56 1 Het Lokerse Feesten festival, dat jaarlijks plaatsvindt in het sfeervolle Belgische stadje Lokeren, heeft aangekondigd dat de Amerikaanse band KORN het podium zal betreden tijdens de editie van 2024. Op Super Tuesday, 6 augustus, zal de Grote Kaai worden getransformeerd tot een metalwalhalla, waar KORN zijn krachtige klanken zal laten weerklinken.

De ticketverkoop voor dit festival begint op zaterdag 13 januari om 10 uur. De Kaartverkoop niet missen? Stel hier een reminder in.

KORN, opgericht in 1993 in Bakersfield, Californië, is een invloedrijke Amerikaanse band die bekend staat om zijn unieke mix van metal, rock, hiphop, groove en dissonantie. De huidige bezetting bestaat uit Jonathan Davis, Reginald 'Fieldy' Arvizu, James 'Munky' Shaffer, Brian 'Head' Welch en Ray Luzier.

De band was de pionier van het nu-metalgenre en bracht in 1994 het debuutalbum "Korn" uit. Met in totaal elf studioalbums, waarvan "Follow the Leader" (1998) het meest commercieel succesvol was, heeft KORN wereldwijd meer dan vijfendertig miljoen platen verkocht.

Koop hier tickets voor de Lokerese Feesten 2024.Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Lokerse Feesten 2024
Tickets Lokerse Feesten 2024
Lokerse Feesten 2024
Reinier Zonneveld

REINIER ZONNEVELD TRAINT EIGEN AI-MODEL EN GAAT HIER... Reinier Zonneveld presenteert vandaag een vernieuwend idee. Volgens eigen...

Rock Zottegem 2022

OOK O.A. TOTO, HEIDEROOSJES EN HELMUT LOTTI NAAR... Rock Zottegem, het Oost-Vlaamse festival, trapt de festivalzomer van 2024 af...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.