Reinier Zonneveld traint eigen AI-model en gaat hier B2B mee optreden op nieuw festival in Spaarnwoude

Reinier Zonneveld
Reinier Zonneveld traint eigen AI-model en gaat hier B2B mee optreden op nieuw festival...
Door KayleeV op 12 januari 2024 - 13:03 1 Reinier Zonneveld presenteert vandaag een vernieuwend idee. Volgens eigen zeggen een grote stap in de live muziek. De producer / DJ heeft namelijk een AI-model getraind met zijn eigen muziekrepertoire, bestaande uit meer dan 2000 uur originele muziek en meer dan 1000 ogpenomen liveshows. Met dit model, genaamd, wil hij zijn live performances naar een nieuw niveau tillen. De eerste show van Reinier Zonneveld met R², gaat plaatsvinden op een nog verder aan te kondigen festival in Spaarnwoude op 17 augustus. Later wordt hier meer informatie over bekend gemaakt. Als je interesse hebt, kan je hier pre-registreren.

Reinier Zonneveld, is een Nederlandse DJ en producer. Zonneveld veroverde de muziekscene met zijn kenmerkende acid techno. Als eigenaar van het label 'Filth on Acid' staat hij bekend om zijn veelzijdige muzikale stijl, variërend van ambient en melodieuze techno tot pounding warehouse acidtechno. Vorig jaar presenteerde hij zijn eigen Karren Maar festival in Arnhem. Hier zette hij een record door een liveset van meer dan 11 uur te spelen.

Het AI-model van Zonneveld is speciaal ontworpen om tijdens live shows spontaan tracks te componeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van loops, samples en andere live-elementen die in harmonie zijn met Reiniers improvisaties op het podium. Volgens eigen zeggen omarmt Reiniers aapak niet alleen de technologische vooruitgang, maar blaast ook de live muziekervaring nieuw leven in.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



De Vrienden van Amstel Live news

VERANDERINGEN AANGEKONDIGD VOOR KAARTVERKOOP...Afgelopen zaterdag startte de kaartverkoop voor Vrieden van Amstel Live 2025....

Korn

LOKERSE FEESTEN KONDIGT KORN AAN VOOR METALDAG VAN 2024 Het Lokerse Feesten festival, dat jaarlijks plaatsvindt in het sfeervolle...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.