Verknipt Festival breidt uit naar Kroatië

Pinkpop festival sfeer 2022
Verknipt Festival breidt uit naar Kroatië
Door Semberendsen op 15 januari 2024 - 17:11 1 Het Verknipt Festival, bekend om zijn harde techno en uitbundige sfeer, gaat deze zomer voor het eerst de Kroatische kust veroveren. Het vijfdaagse evenement, van 30 juni tot 4 juli, belooft een unieke combinatie van rave en strandvakantie.

Opgericht in 2012 in Nederland, heeft Verknipt in ruim tien jaar zijn reputatie in de dance-industrie opgebouwd. Hoewel begonnen als een techno- en housefestival, heeft Verknipt zich later gericht op hard techno. Met een sterke social media-strategie en een vernieuwd geluid is het festival snel gegroeid, met in 2023 maar liefst 155.000 bezoekers. Verknipt breidt nu internationaal uit naar landen als Spanje, Colombia, Duitsland, Polen en Hongarije.

Tickets voor Verknipt Kroatië zijn nog niet beschikbaar, maar de verkoop begint op 24 januari om 12:00 CET. Het festival biedt alleen vijfdaagse passes aan. Bezoekers hebben de mogelijkheid om hun eigen programma samen te stellen, met keuzes tussen bootfeesten, clubevenementen, poolparty's en een afterparty.

Het festival vindt plaats langs Zrce Beach, waar bezoekers vijf dagen lang kunnen genieten van harde techno op het strand, bij de zwembaden of tijdens dagelijkse bootfeesten.

Stel hier een reminder in voor de ticketverkoop van Verknipt Kroatië.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Verknipt Croatia 2024
Tickets Verknipt Croatia 2024
Verknipt Croatia 2024
Bizzey

DANCE4LIBERATION 2024 PRESENTEERT VOLLEDIGE LINE UP...Dance4Liberation Festival heeft de namen bekendgemaakt voor de editie van...

Bevrijdingslogo

MILJOEN EXTRA SUBSIDIE VOOR BEVRIJDINGSFESTIVALS... Het zag er even spannend uit voor het Bevrijdingsfestival in Den Haag, maar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.