Tomorrowland bevestigt meer dan 400 artiesten voor hun twee festivalweekenden in juli

review: A State of Trance 2023 Armin van Buuren
Tomorrowland bevestigt meer dan 400 artiesten voor hun twee festivalweekenden in juli
Door Semberendsen op 25 januari 2024 - 15:43 1 Het wereldberoemde dance-muziekfestival Tomorrowland heeft de verwachtingen opgeschroefd met de aankondiging van maar liefst 400 namen voor hun 2024-editie. Het festival zal twee weekenden organiseren, waarbij het eerste weekend plaatsvindt van 19 tot 21 juli en het tweede van 26 tot 28 juli. De tickets gaan op 27 januari om 17:00 uur in de verkoop.

Tomorrowland staat bekend als het grootste dance-muziekfestival ter wereld, met een line-up die het gehele spectrum van EDM, house, techno, hardstyle en meer bestrijkt. De mix van A-list dj's en overweldigende stage designs maakt het een must-attend evenement voor fans van elektronische muziek.

In het eerste weekend zullen bekende namen zoals Afterlife, Bonobo, Nicky Romero en Nicky Romero het publiek vermaken. Het tweede weekend brengt evenmin teleurstelling met artiesten als Tchami B2B Malaa, Steve Aoki, David Guetta, Adam Beyer en Yves V. Andere opmerkelijke artiesten, die alle twee de weekenden de podia van Tomorrowland zullen betreden, zijn onder meer Armin van Buuren, Tale of Us, Swedish House Mafia en Lost Frequencies. Bekijk hier de line-up van weekend 1, en hier de line-up van weekend 2.

Niet vergeten om op 27 januari om 17:00 uur klaar te zitten voor de verkoop? Stel hier een reminder in. Een weekend muziek kan je ervaren met de Full Madness Pass, die 304 euro kost. Voor een Day Pass betaal je 129 euro. Om kans te maken op tickets kan je je hier pre-registreren.

Koop hier tickets voor Tomorrowland 2024.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK JE FESTIVALTICKETS
Bestel tickets Tomorrowland - Weekend 1  2024
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
Tomorrowland - Weekend 1 2024
Tomorrowland - Weekend 2 2024
Lokerse Feesten news

MASSIVE ATTACK AANGEKONDIGD VOOR LOKERSE FEESTEN 2024Op zaterdag 10 augustus 2024 zal Massive Attack een show geven op de Grote...

drift

DRIFT FESTIVAL KONDIGT VOLLEDIGE LINE-UP AAN MET... Met de lente in het vooruitzicht heeft Drift Festival de line-up aangekondigd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.