Massive Attack aangekondigd voor Lokerse Feesten 2024

Massive Attack
Massive Attack aangekondigd voor Lokerse Feesten 2024
Door Semberendsen op 26 januari 2024 - 11:12 1 Op zaterdag 10 augustus 2024 zal Massive Attack een show geven op de Grote Kaai tijdens de 49e editie van de Lokerse Feesten. Dit is de eerste keer dat de band in België optreedt in de afgelopen 5 jaar. De herinnering aan het gedenkwaardige optreden tijdens de Lokerse Feesten in 2008, destijds beschouwd als een hoogtepunt in de festivalgeschiedenis, maakt dit extra evenement bijzonder.

De verkoop van tickets voor deze dag begint op zaterdag 27 januari om 10 uur. De prijzen voor de dagtickets die al in de verkoop zijn, variëren tussen 52 en 69 euro.

De Lokerse Feesten 2024, die plaatsvinden van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus, beloven een gevarieerd muzikaal spektakel te worden. Eerder werden al namen zoals KoRn, Pixies, Future Islands, Clouseau40 en Regi Live ft Linda aangekondigd, en er zullen binnenkort meer artiesten worden onthuld.

Massive Attack, afkomstig uit Bristol en bekend als visionaire triphop-pioniers, heeft de muziekgeschiedenis gevormd met tijdloze hits zoals 'Teardrop', 'Unfinished Sympathy' en 'Risingson'. De liveoptredens van Massive Attack staan bekend als artistieke reizen die luisteraars meenemen op betoverende tochten door geluid en emotie.

Tickets voor vrijdag, maandag, en dinsdag zijn al te koop. Koop hier tickets voor de Lokerse Feesten 2024Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Lokerse Feesten 2024
Tickets Lokerse Feesten 2024
Lokerse Feesten 2024
Ik Zie U Graag news

IK ZIE U GRAAG FESTIVAL 2024 KOMT MET ZES NIEUWE...Het Ik Zie U Graag Festival, dat jaarlijks de beste Belgische acts naar...

Tomorrowland

TOMORROWLAND BEVESTIGT MEER DAN 400 ARTIESTEN VOOR... Het wereldberoemde dance-muziekfestival Tomorrowland heeft de verwachtingen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.