Ik Zie U Graag Festival 2024 komt met zes nieuwe namen o.a. Novastar en Whispering Sons

review: Novastar - 16/12 - TivoliVredenburg Novastar
Ik Zie U Graag Festival 2024 komt met zes nieuwe namen o.a. Novastar en Whispering Sons
Door Semberendsen op 26 januari 2024 - 13:07 1 Het Ik Zie U Graag Festival, dat jaarlijks de beste Belgische acts naar Nederland haalt, heeft de line-up voor de editie van 2024 bekendgemaakt. Op 18 en 19 mei zullen MEZZ en Chassé Theater het podium bieden aan gevestigde namen als Novastar, Whispering Sons, Hooverphonic en Stef Kamil Carlens.

Dit jaar slaan Chassé Theater en MEZZ de handen ineen om naast muziek ook theater en cabaret een plaats te geven rondom het festivalweekend. Een passe-partout, verkrijgbaar voor € 90 via de website van MEZZ, biedt toegang tot alle concerten tijdens Ik Zie U Graag.

In het Pinksterweekend belooft het festival een mix van jong talent en bekende Belgische acts. Nieuw toegevoegd aan de line-up zijn Novastar, Whispering Sons, Stef Kamil Carlens, The Bony King Of Nowhere, Dijf Sanders en Douglas Firs.

MEZZ en Chassé Theater, bekend om hun samenwerking bij het presenteren van kwalitatieve acts in Breda, hebben eerder artiesten als The Dirty Daddies, Kovacs en HAEVEN op het podium gehad. Rondom het Ik Zie U Graag-weekend worden ook andere kunstvormen als theater en cabaret van Belgisch talent tentoongesteld in Chassé Theater.

Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar. Een passe-partout kost € 90, terwijl dagkaarten € 55 per stuk bedragen. Koop hier tickets voor Ik Zie U Graag 2024.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Ik Zie U Graag ... 2024
Tickets Ik Zie U Graag ... 2024
Ik Zie U Graag ... 2024
€ 90,00
awakenings festival 2016

AWAKENINGS KOMT MET NIEUW 'UPCLOSE' FESTIVAL MET...Op 18 en 19 mei zal het Awakenings Upclose Festival voor de eerste keer...

Lokerse Feesten news

MASSIVE ATTACK AANGEKONDIGD VOOR LOKERSE FEESTEN 2024 Op zaterdag 10 augustus 2024 zal Massive Attack een show geven op de Grote...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.