Festival Dranouter kondigt Froukje aan voor 2024-editie

Froukje
Festival Dranouter kondigt Froukje aan voor 2024-editie
Door Semberendsen op 01 februari 2024 - 12:57 1 Op zaterdag 2, 3 en 4 augustus 2024 zal het Dranouter Festival haar podia vullen met een mix van artiesten, waaronder de Nederlandse singer-songwriter Froukje. Het nieuws werd onthuld als onderdeel van de line-up voor de jubileumeditie van het festival.

Froukje, bekend om haar hitsingle 'Groter Dan Ik' uit 2020, zal op zaterdag 3 augustus het podium van de Chateau betreden. Samen met artiesten als Brihang, The Waterboys, Suzanne Vega, Novastar met special guest Geike, en Willem Vermandere, zal ze bijdragen aan het vormgeven van 'new traditions' op het Festival Dranouter.

Met haar debuutalbum 'Noodzakelijk Verdriet' biedt Froukje een mix van kwetsbare en maatschappelijk doordringende nummers die zowel de jongere generatie aanspreken als het oudere publiek laten reflecteren.

Naast Froukje bevat de voorlopige line-up ook Nederlandse artiesten zoals Spinvis en internationale artiesten als The Waterboys en Suzanne Vega. Brihang maakt zijn solodebuut in de Chateau, en Novastar zal terugblikken op de indrukwekkende carrière van Joost Zweegers met een speciale gastoptreden van Geike.

Tickets voor het weekend zijn geprijsd op €162, terwijl een vrijdagticket €99 kost. Dagtickets, 2-daagse tickets en VIP-tickets zijn beschikbaar via de reguliere voorverkoop op de website van het festival.

Na het aflopen van de early bird-actie op 31 januari, waarbij festivalgangers konden profiteren van aantrekkelijke kortingen, is de reguliere voorverkoop van start gegaan. Koop hier tickets voor festival Dranouter 2024.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Folkfestival Dranouter 2024
Tickets Folkfestival Dranouter 2024
Folkfestival Dranouter 2024 - weekend
€ 162,00
Dauwpop

NIEUW OP DAUWPOP 2024: O.A. THE KOOKS, DI-RECT, SON...Vandaag heeft de organisatie van Dauwpop de tweede reeks namen aangekondigd...

Fresku

FRESKU, WINNE, BOEF EN MEER NAAR HIPHOPFESTIVAL 'HET... Op zaterdag 20 juli 2024 keert het hiphopfestival ' Het Moment ' terug naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.