Nieuw op Dauwpop 2024: o.a. The Kooks, Di-Rect, Son Mieux, CHO en Bizzey

Bizzey
Nieuw op Dauwpop 2024: o.a. The Kooks, Di-Rect, Son Mieux, CHO en Bizzey
Door Semberendsen op 01 februari 2024 - 13:36 1 Vandaag heeft de organisatie van Dauwpop de tweede reeks namen aangekondigd die het podium zullen betreden tijdens de editie van 31 mei en 1 juni 2024, gehouden in de bossen van Hellendoorn. De line-up van het tweedaagse festival is aanzienlijk uitgebreid met zowel nationale als internationale acts. Onder de vijfentwintig nieuwe namen bevinden zich bekende artiesten zoals Bizzey, DI-RECT, The Kooks en Son Mieux, die de line-up aanvoeren naast eerder bevestigde namen als De Jeugd van Tegenwoordig en Dinosaur Jr.

Met de toevoeging van The Kooks haalt Dauwpop een gerenommeerde internationale naam binnen, terwijl Son Mieux terugkeert voor de derde keer op het Dauwpop-podium. Met bijna 25 jaar op de teller staat DI-RECT klaar om het publiek te trakteren op een dosis rock op de festivaldag.

Dauwpop-directeur Rob Telgenkamp reageert enthousiast op de toevoeging van meer dan 25 namen aan de line-up en benadrukt dat er nog meer verrassingen te wachten staan. Met een ticketprijs van 72,50 euro voor een dag zijn tickets nu verkrijgbaar.

Alle nieuwe toevoegingen op een rijtje: DI-RECT, The Kooks, Son Mieux, Paul Elstak, Ghostwoman, GIRLBAND!, Gallus, Dool, Outsiders, Freddy Moreira, Johan, The Southern River Band, Nova Twins, Albin Lee Meldau, CHO, Whispering Sons, Sera, Bilal Wahib en Bizzey, Master Peace, Lambrini Girls, The Indien, Roxy Dekker, The Vices, Rens, Jaïr & Ome Uncle en Droom Dit.

Tickets voor Dauwpop 2024 zijn hier verkrijgbaar.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Dauwpop 2024
Tickets Dauwpop 2024
Dauwpop 2024
€ 77,00 - 149,50
sjockfestival

SJOCK FESTIVAL 2024 ONTHULT VEERTIEN NIEUWE NAMEN...De organisatie van Sjock brengt vandaag de welkome dosis warmte en energie om...

Froukje

FESTIVAL DRANOUTER KONDIGT FROUKJE AAN VOOR 2024-EDITIE Op zaterdag 2, 3 en 4 augustus 2024 zal het Dranouter Festival haar podia...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.