Rhythm & Blues Night 2024 deelt nieuwe namen o.a Bettye LaVette en Eli 'Paperboy' Reed

Bettye LaVette
Rhythm & Blues Night 2024 deelt nieuwe namen o.a Bettye LaVette en Eli 'Paperboy' Reed
Door Semberendsen op 02 februari 2024 - 11:04 1 Het jaarlijkse Rhythm & Blues Night festival kondigt vandaag nieuwe namen aan voor de 32e editie, die plaatsvindt op zaterdag 11 mei 2024. Plaats van handeling is zoals altijd de Oosterpoort in Groningen. Onder deze namen bevinden zich de Amerikaanse soulzangeres Bettye LaVette en de blues- en funkartiest Eli 'Paperboy' Reed. Ook Jerry Leger & The Situation, Sugarmill Slim, en Muireann Bradley zijn toegevoegd aan de line-up.

Voor liefhebbers van blues en verwante muziekstijlen is Rhythm & Blues Night een vertrouwd evenement, bekend om de goede sfeer en een zorgvuldige selectie van internationale artiesten uit de blues, roots en rhythm ‘n’ blues scene. Het festival, georganiseerd in De Oosterpoort, had eerder al namen als Walter Trout, The War and Treaty, en The Reverend Peyton’s Big Damn Band aangekondigd voor de komende editie.

Kaarten voor het festival in Groningen zijn te verkrijgen via de website van SPOT Groningen en de officiële site van Rhythm & Blues Night. Een combi ticket, inclusief servicekosten, is geprijsd op €59,60.

Bettye LaVette, bekend van bescheiden hits in de jaren zestig en zeventig, zal op 11 mei het podium betreden. Op 78-jarige leeftijd blijft de Amerikaanse souldiva indruk maken met haar krachtige stem, die soul, blues, funk, rock en gospel uit haar tenen haalt.nEli 'Paperboy' Reed, omschreven als een jonge man met een oude ziel, brengt vintage muziek ten gehore. Zijn mix van rock-‘n-roll, rhythm and blues en vintagesoul zal het publiek opnieuw bereiken.

Koop hier tickets voor Rhythm & Blues Night 2024.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Rhythm & Blues Night 2024
Tickets Rhythm & Blues Night 2024
Rhythm & Blues Night 2024
€ 59,60
Gent Jazz news

GENT JAZZ BREIDT UIT MET O.A. GABRIEL RÍOS EN BIRDY... Gent Jazz 2024 breidt uit met een mix van dertien nieuwe artiesten,...

Oscar and The Wolf

OSCAR AND THE WOLF NAAR ZOWEL LOKERSE FEESTEN ALS... Oscar and the Wolf, de Belgische electropop sensatie onder leiding van Max...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.