Ook Queens of the Stone Age en The Offspring naar Pukkelpop 2024

The Offspring
Ook Queens of the Stone Age en The Offspring naar Pukkelpop 2024
Door KayleeV op 02 februari 2024 - 11:21 1 Pukkelpop, het vooraanstaande alternatieve muziekfestival in Kiewit bij Hasselt, heeft nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. De rockgiganten Queens of the Stone Age en The Offspring zullen het podium betreden tijdens het festival, dat van 15 tot en met 18 augustus plaatsvindt.

Queens of the Stone Age, beroemd om hun dynamische rockhits, zullen het hoofdpodium afsluiten op zondag 18 augustus. The Offspring, al meer dan drie decennia een kracht binnen de punkrockscene, staat ook gepland voor een energiek optreden op de laatste dag van het festival.

Eerder werden artiesten als Fred again.., Stormzy, Charlotte de Witte, Sam Smith en Goldband al aangekondigd. Met deze toevoegingen benadrukt Pukkelpop de diversiteit en kwaliteit van het aanbod. Meer namen worden volgende week woensdag om 11.00 uur onthuld.

Per dag ziet het affiche van Pukkelpop 2024 er nu zo uit:
Vrijdag 16 augustus: Fred again.. en Stormzy
Zaterdag 17 augustus: Charlotte de Witte, Sam Smith en Goldband
Zondag 18 augustus: Queens of the Stone Age en The Offspring

Hoewel de ticketverkoop nog moet beginnen, belooft het festival een weekend vol muzikale ontdekkingen en onvergetelijke optredens.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Pukkelpop 2024
Tickets Pukkelpop 2024
Pukkelpop 2024
Rock Werchter 2023

AFFICHE ROCK WERCHTER VERRIJKT MET 18 NIEUWE ACTS...Rock Werchter verruimt vandaag zijn muzikale horizon met de aankondiging van...

Gent Jazz news

GENT JAZZ BREIDT UIT MET O.A. GABRIEL RÍOS EN BIRDY... Gent Jazz 2024 breidt uit met een mix van dertien nieuwe artiesten,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.