By the Creek Festival kondigt alle namen aan voor 2024-editie met o.a Jonna Fraser en Chris Liebing

Jonna Fraser
By the Creek Festival kondigt alle namen aan voor 2024-editie met o.a Jonna Fraser en...
Door Semberendsen op 02 februari 2024 - 14:52 1 By the Creek, een festival in Utrecht, heeft de line-up voor de editie van 6 en 7 juli 2024 op Recreatieterrein Middelwaard in Vianen compleet gemaakt. Het tweedaagse festival biedt een gevarieerde line-up, waarbij bezoekers de vrijheid hebben om te genieten van diverse genres.

Op zaterdag 6 juli zullen artiesten als ADF Samski, Azyr, Benny Rodrigues en Jonna Fraser (live) het podium betreden. Het festival staat bekend om zijn diverse aanbod, van Nederlandse urban tot indrukwekkende techno, verdeeld over vier verschillende area's op het terrein van Recreatieterrein Middelwaard. Op zondag 7 juli kunnen festivalgangers genieten van onder andere Chris Liebing, Bizzey (live), De Sluwe Vos, HorsegiirL en Miss Djax. Bekijk de volledige line-up op onze By the Creek 2024 pagina.

De reguliere ticketverkoop start op 12 februari 2024 om 12:00 uur via de officiële website van het festival. Een weekendticket kost 107 euro. Er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar, aangezien na een succesvolle exclusieve pre-sale alle weekendtickets en meer dan de helft van de zaterdag- en zondagtickets al verkocht zijn. Stel hier een reminder in zodat je de kaartverkoop niet mist.

Koop hier tickets voor By The Creek 2024.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets By The Creek 2024
Tickets By The Creek 2024
By The Creek 2024
€ 57,50 - 117,50
Lowlands 2023

MEER DAN 6.000 LOWLANDS TICKETS VAN TICKETHANDELAREN...Afgelopen zaterdag waren de Lowlands tickets razendsnel uitverkocht. Vandaag...

Rock Werchter 2023

AFFICHE ROCK WERCHTER VERRIJKT MET 18 NIEUWE ACTS... Rock Werchter verruimt vandaag zijn muzikale horizon met de aankondiging van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.