Dance Valley heeft nieuwe eigenaar en komt met eerste namen o.a. Paul Kalkbrenner en Dimitri Vegas & Like Mike

Dance Valley
Dance Valley heeft nieuwe eigenaar en komt met eerste namen o.a. Paul Kalkbrenner en...
Door RobZ op 06 februari 2024 - 13:05 1 Op 10 augustus is het in recreatiegebied Spaarnwoude weer tijd voor alweer de 28e editie het legendarische Dance Valley festival. Toch gaan er een aantal dingen veranderen. Het wordt de eerste editie onder de vleugels van de Free Your Mind organisatie. Onlangs heeft Free Your Mind het Dance Valley concept overgenomen van UDC Events.

Remko van der Klis, eigenaar van Free Your Mind, beschouwt Dance Valley als een nationale trots en unieke bron van Nederlands erfgoed: “Voor ons is Dance Valley meer dan alleen een festival; het is een cultureel fenomeen dat danceliefhebbers met elkaar verbindt. We begrijpen de betekenis van Dance Valley voor de fans en de rol die het speelt in de Nederlandse cultuur. Met deze overname verbinden we ons niet alleen met de rijke geschiedenis van Dance Valley, maar zetten we ook een stap in de toekomst van dit iconische festival."

De eerste namen voor Dance Valley 2024 liegen er in ieder geval niet om. De volgende artiesten zullen op 10 augustus achter hun draaitafels staan: Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Paul Kalkbrenner, Sven Väth, Alok, Charly Lownoise, Dimitri K, Dr. Peacock, Gregor Tresher live, Ida Engberg, Lucas & Steve, Major Conspiracy, Malice, Outsiders, Psyko Punkz, Radical Redemption en Wildstylez.

Binnenkort worden er meer namen bekendgemaakt. Bezoekers kunnen tot woensdag 23:59 speciale Celebration tickets kopen voor €59,25 (ex fee). Hierna zullen ticket 70 euro kosten. Via deze link koop je tickets voor Dance Valley 2024.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Dance Valley 2024
Tickets Dance Valley 2024
Dance Valley 2024
€ 48,75 - 70,00
Amsterdamse Zomer news

DE AMSTERDAMSE ZOMER IN 2024 TERUG NAAR OLYMPISCH...De Amsterdamse Zomer is terug in 2024! Hét muzikale zomerfeest van Nederland...

Into The Great Wide Open news

INTO THE GREAT WIDE OPEN KOMT MET START VOORVERKOOP... Vandaag maakt Into The Great Wide Open zestien muzieknamen bekend voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.