De Amsterdamse Zomer in 2024 terug naar Olympisch Stadion met o.a. Davina Michelle en Tino Martin

Davina Michelle
De Amsterdamse Zomer in 2024 terug naar Olympisch Stadion met o.a. Davina Michelle en...
Door RobZ op 06 februari 2024 - 13:24 1 De Amsterdamse Zomer is terug in 2024! Hét muzikale zomerfeest van Nederland belooft ook dit jaar weer een onvergetelijk spektakel te worden. Op 12 en 13 juli komen de grootste Nederlandse artiesten samen in het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar samen met 25.000 bezoekers per avond een groot zomerfeest gebouwd wordt!

Op het affiche van de Amsterdamse Zomer staan dit jaar: Andre Hazes, Berget Lewis, Davina Michelle, Emma Heesters, Gerard Joling, Hans Kap, Jan Smit, Joël Borelli, Kris Kross Amsterdam, Mart Hoogkamer, Quido van de Graaf, Roxy Dekker, Tino Martin, Xander de Buisonjé en Yves Berendse. De deuren van het Olympisch Stadion openen om 16:00 uur, waarna het drie uur durende feest om 20:00 uur start.

Tickets voor de Amsterdamse Zomer 2024 zijn vanaf dinsdag 6 februari (vandaag dus) om 20:00 uur verkrijgbaar. Voor een dag de Amsterdamse Zomer betaal je €78,- (incl. servicekosten). Er zijn diverse opties om je ticket te upgraden of natuurlijk twee dagen te gaan. Hier koop je tickets.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets De Amsterdamse Zomer 2024
Tickets De Amsterdamse Zomer 2024
De Amsterdamse Zomer 2024
€ 78,00
Joost Klein

FRESHFESTIVAL MAAKT VOLLEDIGE LINE-UP BEKEND: O.A....Eind 2023 maakte de organisatie van Freshfestival al de eerste namen voor...

Dance Valley

DANCE VALLEY HEEFT NIEUWE EIGENAAR EN KOMT MET... Op 10 augustus is het in recreatiegebied Spaarnwoude weer tijd voor alweer de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.