Metejoor en Suzan & Freek naar Thor Park Live

review: Zuiderpark Live: Suzan & Freek - 20/08 - Zuiderparktheater Suzan & Freek
Metejoor en Suzan & Freek naar Thor Park Live
Door sjoertb op 08 februari 2024 - 12:47 1 Een paar weken geleden werd het nieuws gebracht over de komst van Clouseau 40 en Di-rect naar Thor Park Live, het nieuwe festival op Thor Park in Genk. Vandaag zijn er nog twee headliners onthuld. Op vrijdag 12 juli komen Metejoor en Suzan & Freek.

De carrière van Metejoor blijft maar groeien en de organisatie verheugd zich op zijn komst naar Genk. Dit zal zijn enige zomerconcert in Limburg zijn dit jaar.

Suzan & Freek hebben veel uitverkochte shows in Nederland maar ook Vlaanderen is helemaal weg van ze na hun optreden in 'Liefde voor Muziek' en hun uitverkochte concert in het Antwerpse Sportpaleis eind november 2023.

Tickets voor donderdag 11 juli met Clouseau 40 en Di-rect zijn al beschikbaar. Tickets voor vrijdag 12 juli met Metejoor en Suzan & Freek gaan vanaf zaterdag 10 februari 2024 om 10u in de verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Binnenkort worden meer namen voor Thor Park Live bekendgemaakt.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Thor Park Live 2024
Tickets Thor Park Live 2024
Thor Park Live 2024
Concert at SEA

PROGRAMMA HOOFDPODIA CONCERT AT SEA COMPLEET MET... Concert at Sea , het festival van de mannen BLØF, dat op 27, 28 en 29 juni...

pjotr

WEGENS SUCCES KONDIGT PJOTR NAJAARSTOUR 'PARADIJS... Na het succes van de uitverkochte 'Paradijs' tour, die nog in volle gang is,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.