Programma hoofdpodia Concert at Sea compleet met bevestiging van o.a. Douwe Bob en Zoë Livay

Douwe Bob
Programma hoofdpodia Concert at Sea compleet met bevestiging van o.a. Douwe Bob en Zoë...
Door RobZ op 08 februari 2024 - 13:35 1 Concert at Sea, het festival van de mannen BLØF, dat op 27, 28 en 29 juni plaatsvindt op de Brouwersdam in Zeeland, heeft de programmering van de twee hoofdpodia rond. Naast de eerder aangekondigde artiesten zoals Kane, Suzan & Freek, Nile Rodgers + Chic, Acda en de Munnik, Racoon en Chef'Special zijn ook Douwe Bob, SERA, The Indien, Zoë Livay en El Flecha Negra er eind juni bij op de Brouwersdam. Op onze Concert at Sea 2024 pagina vind je de complete line-up tot nu toe.

In de komende maanden wordt de aanvullende programmering (comedy, feestprogramma en straattheater) gepresenteerd. Ook het tijdschema en de plattegrond worden in aanloop naar het festival bekendgemaakt. Tickets voor Concert at Sea 2024 zijn nog beschikbaar via deze link. De festivalorganisatie waarschuwt wel dat er niet te lang gewacht moet worden.

Vorig jaar waren wij aanwezig op Concert at Sea. Check hier ons verslag met foto's van de Concert at Sea 2023 donderdag, vrijdag en zaterdag!

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Concert at Sea 2024
Tickets Concert at Sea 2024
Concert at Sea 2024
€ 80,00 - 199,95
Zwarte Cross 2018 news

DOUWE BOB, SUZAN & FREEK, THE DIRTY DADDIES EN MEER...Na eerdere aankondigingen in december en januari, trekt de Zwarte Cross...

Suzan & Freek

METEJOOR EN SUZAN & FREEK NAAR THOR PARK LIVE Een paar weken geleden werd het nieuws gebracht over de komst van Clouseau 40...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.