Nu ook Joost, Prins S. en de Geit en Bizkit Park bevestigd voor Rock Zottegem

Joost
Nu ook Joost, Prins S. en de Geit en Bizkit Park bevestigd voor Rock Zottegem
Door PhaedraW op 09 februari 2024 - 12:21 1 Naast de eerdere aankondiging van o.a. TOTO, John Foggerty en Heideroosjes voor de nieuwe editie van Rock Zottegem, zijn er nieuwe namen aan de line-up toegevoegd.

Op vrijdag 12 juli zullen Popprijs 2024-winnaar Joost en de Nederlandse band Prins S. en de Geit optreden. Zaterdag 13 juli is verder aangevuld met acts als Bizkit Park, Brihang en Daan.

Met de bekendmaking van de nieuwe namen oogt het lijstje bands dat langskomt voor de verjaardagseditie van Rock Zottegem wel heel veelbelovend. Organisator Kurt De Loor is dan ook heel tevreden. “Elk jaar opnieuw leggen we die muzikale puzzel en dat nu al dertig jaar lang. Met oa. John Fogerty en TOTO hebben we opnieuw internationale namen van formaat vast. Maar ook met Joost en Brihang hebben we kleppers in de Nederlandstalige muziek vast. Een goeie mix en muzikaal lekkers voor zowel jong als oud. We gaan Zottegem opnieuw muzikaal op de kaart zetten, dat beloof ik. We maken er een verjaardagsfeestje van dat iedereen zich nog lang zal herinneren.”

Koop hier tickets voor Rock Zottegem 2024! Tickets kosten tussen de € 60 en € 150

Meer informatie en de line-up tot nu toe vindt je hier.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Rock Zottegem 2024
Tickets Rock Zottegem 2024
Rock Zottegem 2024
€ 60,00 - 150,00
weitjerock

WEITJEROCK KRIJGT OP TIENDE EDITIE ONDER ANDERE... WeitjeRock viert dit jaar hun tienjarige jubileum en heeft nu de eerste...

Holland International Blues Festival

HOLLAND INTERNATIONAL BLUES FESTIVAL 2024 KOMT MET... Robben Ford, Warren Haynes Band en The Devon Allman Project zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.