WeitjeRock krijgt op tiende editie onder andere bezoek van dEUS en Triggerfinger

deus
WeitjeRock krijgt op tiende editie onder andere bezoek van dEUS en Triggerfinger
Door PhaedraW op 09 februari 2024 - 13:49 1 WeitjeRock viert dit jaar hun tienjarige jubileum en heeft nu de eerste namen bekend gemaakt voor de line-up van zaterdag 27 juli.

Als headliner staat dEUS op het programma. Dit jaar keert de Belgische band Triggerfinger weer terug naar Nederland, en staan ook Admiral Freebee en Raymond van het Groenewoud op het podium. Verder zullen ook MEROL en de band Whispering Sons het podium betreden en nieuw werk vertonen.

Op vrijdagavond zal net zoals voorgaande jaren een dance avond worden georganiseerd en op zaterdag de traditionele festivaldag. De overige artiesten voor het festival worden op een later moment bekend gemaakt.

Net als voorgaande jaren zijn er losse dagkaarten voor vrijdag en zaterdag te verkrijgen evenals een combiticket voor beide dagen. Daarnaast zijn er ook weer camping tickets te koop. Bestel hier tickets voor WeitjeRock 2024! Tickets kosten tussen de 22,50 en 86 euro.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets WeitjeRock 2024
Tickets WeitjeRock 2024
WeitjeRock 2024
Best Kept Secret 2024

DAGINDELING BEST KEPT SECRET IS BEKEND + START...De organisatie van Best Kept Secret Festival heeft de dagindeling...

Rock Zottegem 2022

NU OOK JOOST, PRINS S. EN DE GEIT EN BIZKIT PARK... Naast de eerdere aankondiging van o.a. TOTO, John Foggerty en Heideroosjes...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.