Snertpop 2024: line-up onthuld met o.a. Stone, Bökkers en Mell VF

Stone (UK)
Snertpop 2024: line-up onthuld met o.a. Stone, Bökkers en Mell VF
Door redactie op 26 februari 2024 - 12:48 1 Op zaterdag 1 juni is landgoed De Krom op de Buurt in Midwoud weer omgetoverd tot festivalweide voor de 17e editie van Snertpop. Het festival boekte in het verleden artiesten als Flemming, Antoon, Son Mieux, Suzan & Freek en Nielson. Dit jaar staan Stone, Bökkers, Mell & Vintage Future, The Best ABBA Tribute Band, Lucas nicholas, Koning, Marlon Pichel en B!tches op het programma van Snertpop 2024.

Het is bijzonder dat het festival de Engelse band Stone heeft weten te strikken. Deze groep was vorig jaar te zien op onder andere Rock Werchter en Best Kept Secret. Komende zomer doet de band naast Snertpop ook onder andere Vestrock, Zwarte Cross en Nirwana Tuinfeest aan.

Tickets voor Snertpop 2024 zijn al te koop vanaf €35,- Tickets scoor je hier!Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Snertpop 2024
Tickets Snertpop 2024
Snertpop 2024
€ 35,00
Gers Pardoel

JAAP REESEMA, GERS PARDOEL EN MEER OP TWEEDE EDITIE...Op 23 juni vindt de tweede editie van het Stadion Zomerfeest in het Atik...

klomppop

JOHN COFFEY, MEROL, MY BABY EN MEER ERBIJ VOOR... Klomppop is één van de oudste en bekendste festivals van Zeeland. De eerste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.