John Coffey, Merol, My Baby en meer erbij voor Klomppop 2024

Merol
John Coffey, Merol, My Baby en meer erbij voor Klomppop 2024
Door MartinaFagel op 26 februari 2024 - 12:13 1 Klomppop is één van de oudste en bekendste festivals van Zeeland. De eerste twee dagen staat muziek centraal, op zondag wordt het uitgebreid met een festivalmarkt en veel straattheater. Het festival vindt plaast van 24 mei t/m 26 mei 2024.

John Coffey is aan de vrijdag line-up toegevoegd als headliner. John Coffey is na een pauze van zes jaar terug met nieuwe songs, een nieuw album en nieuwe shows. Het album ‘Four’ verscheen in augustus 2023. Sinds de release maken ze ook weer tal van podia en festivals onveilig. Klomppop kan de borst natmaken voor de loeiharde, messcherpe, superenergieke afsluiter van de vrijdag.

Merol en My Baby zijn toegevoegd aan het programma van Klomppop zaterdag. Eerstgenoemde werd in 2019 bekend met ‘Hou je bek en bef me’ dat overal werd gedraaid en uitgeroepen tot 3voor12/3FM Song van het Jaar. Sindsdien is ze niet meer weg te slaan van de Nederlandse en (zeker sinds haar tweede plaats in ‘De Slimste Mens’) Vlaamse podia en festivals. My Baby is bekend in binnen- en buitenland en stond in het verleden op grote festivals als Lowlands, Sziget en Glastonbury. Met hun mix van rock en punk, roots, blues en een vleugje dance en big beat maakt My Baby er zeker een feestje van op de late zaterdagavond. De Loco Loco Discoshow doet dat ongetwijfeld ook in de naar hen vernoemde tent op het terrein. Deze dj’s schakelen moeiteloos over van onvervalste meezingers naar vette partyknallers en van headbangers naar guilty pleasures uit de jaren ’80 en ’90. Het Amsterdamse Alamo Race Track, de noiserockers Texoprint en singer-songwriter Kind Human zijn ook te zien op de Klomppop-zaterdag.

Ook voor zondag is een aantal namen toegevoegd. ABBA-tribute Does your mother know (‘geen uitbundige verkleedpartijen, wel de hits’), het energieke De Baron, hardrockfanfare Heavy Hoempa en coverband The Animators vormen de opmaat naar afsluiter Baby Blue, de feestcoverband, waarbij Flemming tot voor kort zong.

Een weekendticket kost 46,50 euro als je ouder bent dan achttien jaar. Nog niet volwassen? Dan betaal je 36,50 euro.
Koop via deze link je tickets.
Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Klomppop 2024
Tickets Klomppop 2024
Klomppop 2024
Snertpop

SNERTPOP 2024: LINE-UP ONTHULD MET O.A. STONE,...Op zaterdag 1 juni is landgoed De Krom op de Buurt in Midwoud weer omgetoverd...

Vunzige Deuntjes news

BROEDERLIEFDE, FRENNA EN VEEL MEER OP VUNZIGE... Waar ga je heen als je van vunzige deuntjes houdt? Het Vunzige Deuntjes...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.