ViceFest maakt eerste namen bekend met o.a. Stone en Pip Blom

Stone (UK)
ViceFest maakt eerste namen bekend met o.a. Stone en Pip Blom
Door noasgallery op 22 maart 2024 - 13:13 1 The Vices pakken uit met de grootste editie van ViceFest in de Oosterpoort tot nu toe, dat plaats vind op 21 september 2024. Natuurlijk spelen The Vices op hun eigen festival, maar de rest van de namen liegen er niet om.

Zo zullen: Stone, Pip Blom en The Northern Boys naar ViceFest 2024 komen. Binnenkort zullen er nog meer namen bekend worden gemaakt.

Duik een avond in de wondere, chaotische wereld van The Vices. Zodra je de deuren van de Oosterpoort bent gepasseerd waan je je in een plek die totaal afwijkt van de werkelijkheid, een perfecte avond in onze ogen. Op het ene moment sta je uit je dak te gaan bij een garage punk band uit de UK, en een half uur later ben je aan het spacen bij een Amerikaanse psych groep om vervolgens geëmotioneerd te raken door een singer-songwriter. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook ruimte voor een bioscoop, een markt vol met vintage kleding, vinyl, live-zeefdrukken, circusachtige attracties en nog veel meer!

Tickets zijn al in de verkoop en de prijs voor een ticket is €28,10
Klik hier om een ticket te halen voor ViceFest 2024Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Vicefest 2024
Tickets Vicefest 2024
Vicefest
€ 28,70
Crazy Sexy Cool

CRAZY SEXY COOL FESTIVAL PAKT UIT VOOR 10-JARIG...Tot voorheen maakte Crazy Sexy Cool Festival er een feest van door een...

Rock Herk

ROCK HERK MAAKT 25 NIEUWE NAMEN BEKEND MET O.A. THE... Rock Herk maakt 25 nieuwe namen bekend. Het Festival viert dit jaar hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.