Eerste namen voor Loose Ends 2024 bekend: o.a. Hiqpy, DITZ en The Psychotic Monks

Loose Ends Festival
Eerste namen voor Loose Ends 2024 bekend: o.a. Hiqpy, DITZ en The Psychotic Monks
Door PhaedraW op 17 april 2024 - 10:26 1 Garagerock/postpunkfestival Loose Ends keert op 24 augustus terug naar het Beton-T terrein in Utrecht en de eerste namen zijn bekend!

Dit jaar zijn o.a. de Engelse noiserockband DITZ, jaren '90 grunge rockband HotWax en de Canadees-Vlaamse band GHOSTWOMAN van de partij. Daar houdt het niet bij op, want ook Master Peace, Meltheads en The Psychotic Monks komen naar Nederland voor Loose Ends. Ook de bands van eigen bodem worden niet vergeten. Zo staat de Utrechtse post-punk band Bowl op het podium evenals Hiqpy met hun melodieuze Amsterdamse shoegaze.

Dit is de tweede keer dat Loose Ends plaatsvindt op het rauwe Beton-T terrein in Utrecht, met aangrenzend skatepark en wederom twee podia waar bands afwisselend spelen. Eerder beleefde het festival een eerste editie in 2019 op de NDSM-werf in Amsterdam.

De kaartverkoop voor Loose Ends gaat zaterdag 20 april om 10:00 van start. Early Bird tickets kosten €37,50 en zijn alleen verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Reguliere tickets kosten €42,50 inclusief servicekosten.

Scoor hier tickets voor Loose Ends Festival 2024!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Loose Ends Festival 2024
Tickets Loose Ends Festival 2024
Loose Ends Festival
Amsterdam Dance Event ADE Linde Dorenbos

IN GESPREK MET MARTIN GARRIX, TIMBALAND EN MEER OP ADEHet Amsterdam Dance Event (ADE) is sinds de start in 1996 uitgegroeid tot...

bevrijdings festival

BEVRIJDINGSFESTIVAL ALKMAAR OP ANDERE LOCATIE... Bevrijdingsfestival Alkmaar moet dit jaar op een andere plek in de stad...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.