In gesprek met Martin Garrix, Timbaland en meer op ADE

review: Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Martin Garrix
In gesprek met Martin Garrix, Timbaland en meer op ADE
Door PhaedraW op 17 april 2024 - 10:41 1 Het Amsterdam Dance Event (ADE) is sinds de start in 1996 uitgegroeid tot het meest toonaangevende en belangrijkste zakelijk platform voor de elektronische muziekindustrie en ’s werelds grootste clubfestival. Dit jaar wordt 'ADE Pro' geïntroduceerd als de ontmoetingsplek voor experts uit de industrie. De eerste sessies stellen conferentiebezoekers in staat om direct in contact te komen met de vertegenwoordigers van festival organisatoren, platenlabels en veel meer.

Dit jaar gaan Timbaland en Martin Garrix tijdens ADE Pro een creatief en diepgaand gesprek aan voor artiesten en muziekprofessionals. Daarnaast introduceert ADE in samenwerking met het Nigeriaanse muziek- en kunstplatform HOMECOMING de oprichtster van het evenement, Grace Ladoja. Met haar worden de Nigeriaanse culturele sector en kansen voor Afrikaanse artiesten en initiatieven besproken. Fabric, een van de beroemdste en invloedrijkste clubs van Londen, viert dit jaar haar 25-jarig jubileum bij ADE Pro, samen met Laurent Garnier.

Meer aankondigingen voor ADE Pro en ADE volgen.

De ADE Pro Pass (€525) geeft toegang tot het volledige conferentieprogramma tijdens ADE, naast netwerkevenementen, het Festivalprogramma en meer. Amsterdam Dance Event Pro Pass tickets zijn nu verkrijgbaar!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Amsterdam Dance Event 2024
Tickets Amsterdam Dance Event 2024
Amsterdam Dance Event 2024
Lowlands sfeer

HUDSON MOHAWKE, DROELOE, SEDEF ADASI EN MEER NAAR...Lowlands 2024 is uitgebreid met toevoegingen aan het elektronische programma....

Loose Ends

EERSTE NAMEN VOOR LOOSE ENDS 2024 BEKEND: O.A.... Garagerock/postpunkfestival Loose Ends keert op 24 augustus terug naar het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.