Nieuwe lijst bevestigingen voor Sziget met o.a. Kylie Minogue, sor en Ramkot

Ramkot
Nieuwe lijst bevestigingen voor Sziget met o.a. Kylie Minogue, sor en Ramkot
Door PhaedraW op 25 april 2024 - 11:46 1 Van 7 t/m 12 augustus vindt traditiegetrouw Sziget weer plaats in Hongarije. Eerder waren acts als Fred again.., Janelle Monáe, Liam Gallagher, Martin Garrix en Sam Smith aangekondigd en daar zijn nu nieuwe namen aan toegevoegd!

Grootste verrassing is de Australische zangeres Kylie Minogue, die vorig jaar terugkeerde in de hitlijsten met onder meer ‘Padam Padam’. Net als FISCHER, die ook nieuw is op de line-up, zal ze op de openingsdag optreden. Ook de Nederlandse festival knallers Joost en Goldband zijn van de partij en zullen op het vernieuwde Revolut Stage staan, waar onder meer ook Marc Rebillet, Barry Can’t Swim, L’Imperatrice, Aurora en Overmono een optreden zullen verzorgen.

Nieuwe namen voor Ibis x ALL presents The Buzz zijn: Royel Otis, Jeremias, Dead Poet Society, Artemas, CUT_, Might Delete Later en Ramkot. Op 12 augustus host Vunzige Deuntjes de dropYard. Zij nemen onder meer sor, Reanny, Kybba en Rockefellababe mee.

Sziget vindt plaats van 7 tot en met 12 augustus 2024. Full Festival Passes, 3-Day Passes én nu ook dagtickets zijn te koop: Koop hier tickets voor Sziget 2024! Er zijn voor het eerst speciale Under 21 tickets: een speciaal tarief voor festivalgangers van 21 jaar en jonger.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Sziget 2024
Tickets Sziget 2024
Sziget 2024
€ 199,00 - 509,00
Lokerse Feesten news

25 NIEUWE NAMEN VOOR LINE-UP VAN LOKERSE FEESTEN...De festivalorganisatie van Lokerse Feesten komt vandaag met 25 nieuwe...

Wilde Weide festival

O.A. CHIBI ICHIGO, JUNGLE BY NIGHT EN PVA MAKEN... Wilde Weide festival heeft vandaag de laatste toevoegingen aan hun line-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.