Arrow Rock Festival komt met ‘The BluesBox Edition’ in Atik Stadion Roosendaal

review: Laurence Jones Band - 13/11 - Metropool Laurence Jones Band
Arrow Rock Festival komt met ‘The BluesBox Edition’ in Atik Stadion Roosendaal
Door PhaedraW op 26 april 2024 - 11:36 1 Arrow Rock Festival is terug van weggeweest en komt dit jaar met ‘The BluesBox Edition’. Het festival vindt plaats op zaterdag 22 juni 2024 in het Atik Stadion te Roosendaal.

De eerste namen zijn reeds bekend gemaakt. Uit het Verenigd Koninkrijk komt Renegade feat Darren Wharton, het originele lid van Thin Lizzy, voor een spectaculaire Thin Lizzy Show, en de veelvoudige Blues Guitar award winnaar Laurence Jones. Van Nederlandse bodem hebben ze o.a. Voltage, Harlem Lake, AJ Plug en Nicko Christiansen’s Livin Blues weten te strikken. Verder komt vanuit België Milo Meskens naar Roosendaal.

Meer namen gaan de komende weken worden toegevoegd.
Ook is er het Arrow Rock Cafe waar o.a. het vinyl en de draaitafels van Wim Behre ‘De Platendraaier’ staan opgesteld.

Kaarten voor The Bluesbox Edition zijn vanaf nu te verkrijgen:
Koop hier tickets voor Arrow Rock Festival ‘The BluesBox Edition’!

Early Bird: € 20,- beperkt verkrijgbaar tot 15 mei, daarna € 25,-.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Arrow Rock Festival - The Bluesbox Edition 2024
Tickets Arrow Rock Festival - The Bluesbox Edition 2024
Arrow Rock Festival - The Bluesbox Edition 2024
Wave Gotik Treffen

WAVE-GOTIK-TREFFEN HEEFT ALWEER 168 ARTIESTEN OP DE...De 31e editie van Wave-Gotik-Treffen vind dit jaar plaats van 17 tot en met...

Live Is Live

GAVIN JAMES, ABSYNTHE MINDED EN MEER; LINE-UP LIVE... De laatste namen voor het Antwerpse festival Live Is Live zijn bekend...

REACTIES

Avatar skabuoy
ma 29 apr 2024 01:32

skabuoy Als ik bedenk dat Arrow Rock voorheen artiest van het kaliber Motörhead, Judas Priest, Alice Cooper, Heart, Golden Earring, etc., etc. programmeerde (en dat was alleen nog maar het jaar dat ik er was), vind ik de omschrijving "terug van weggeweest" schromelijk overdreven, gezien de huidige namen die bekend zijn. Het is meer een geval van "blijkt onverwachts toch nog een hartslag te hebben"

Maar goed, we zijn ruim 15 jaar van volkomen 'radiostilte' verder, en met een kaartje van €25,- kun je niet verwachten dat er echt grote namen op komen draven.

 0
geen avatar
ma 29 apr 2024 15:02

Diebythesword Vergane glorie in het stadion van de vergane voetbalclub RBC? Ze proberen in ieder geval de ouwe blues knakkers en knakkerinnen van de bank af te krijgen. Of dat gaat lukken? Ik zie in ieder geval geen naam die me, zelfs voor twee tientjes, die kant op zal doen gaan.

 0
Avatar romy74
ma 29 apr 2024 15:33

romy74 skabuoy schreef:
Als ik bedenk dat Arrow Rock voorheen artiest van het kaliber Motörhead, Judas Priest, Alice Cooper, Heart, Golden Earring, etc., etc. programmeerde (en dat was alleen nog maar het jaar dat ik er was), vind ik de omschrijving "terug van weggeweest" schromelijk overdreven, gezien de huidige namen die bekend zijn. Het is meer een geval van "blijkt onverwachts toch nog een hartslag te hebben"

Maar goed, we zijn ruim 15 jaar van volkomen 'radiostilte' verder, en met een kaartje van €25,- kun je niet verwachten dat er echt grote namen op komen draven.


Ik mis die tijd.

Nu worden we met B artiesten uit de blueswereld opgescheept. nee dank je

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.