ARTIEST: Voltage

Uit: Eindhoven - Nederland

Het doel van Voltage: Laten zien dat blues en rock'n roll niet alleen voor oude rotten is. Bluesrock is tijdloos en daar kom je achter nadat je een show van Voltage hebt meegemaakt.

De band uit Helmond en Eindhoven wordt begin 2011 opgericht door Dave Vermeulen en Dirk Snellen. Grote inspiratiebronnen zijn iconen als Gary Moore, Stevie Ray Vaughan en bands als ZZ Top en Status Quo.

2014 is het jaar waarin Voltage een nieuwe weg inslaat door zich volledig te storten op het schrijven van eigen werk. Vanaf januari zal de band iedere maand een nieuwe song uitbrengen om de oren van de fans te voeren met een goeie dosis bluesrock. De songs worden opgenomen in The Supernova Studios in Eindhoven met producer Bob de Wit (Radar Men From The Moon).

Voltage is:
Dave Vermeulen - Zanger/Gitarist
Dirk Snellen - Bas/Backing Vocals
Tom Pijnenburg - Drums
Gijs Heijnen - Gitarist

OUDE OPTREDENS VAN Voltage

Beijk alle oude (86) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Voltage

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Voltage. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Voltage

Beijk alle oude (86) oude optredens

FOTO'S VAN Voltage

Foto Voltage te Festival 't Zeeltje 2017 Foto Voltage te Festival 't Zeeltje 2017 Foto Voltage te Festival 't Zeeltje 2017 Foto Voltage te Festival 't Zeeltje 2017 Foto Voltage te Bierpop 2017 Foto Voltage te Bierpop 2017
 
Bekijk alle 13 foto's van Voltage

Voltage NIEUWS

CD-RECENSIES

Live gezien door: