Metropolis Festival presenteert eerste namen o.a. SPRINTS, Southern River Band en Zoë Livay

Prins S. en de Geit
Metropolis Festival presenteert eerste namen o.a. SPRINTS, Southern River Band en Zoë...
Door MartinaFagel op 27 mei 2024 - 10:44 1 Metropolis Festival heeft de eerste serie namen bekend voor de 35ste editie. Het festival vindt plaats op 7 juli 2024 in het Rotterdamse Zuiderpark en is (nog steeds) gratis. Internationale acts als Bongeziwe Mabandla (African folk), The Southern River Band (blues rock), Roger Damawuzan (Afro-soul/funk), SPRINTS (garagepunk) en Nederlandse acts als Zoë Livay (Nederpop), Prins S. en de De Geit (Nederlandse Synth) maken hun opwachting tijdens Metropolis Festival.

Metropolis is een ècht Rotterdams Festival. Geen enkel gratis festival manifesteert zich zo specifiek met onbekend, maar altijd veelbelovend talent. Al sinds 1988 laat het eendaagse festival in het Zuiderpark een groot publiek kennismaken met opvallende en vernieuwende muziek van hoge kwaliteit. Een spannende internationale line-up vol artiesten die op het punt van doorbreken staan. En vooral artiesten met een live reputatie, want goede muziek moet je natuurlijk live ervaren.

Wil jij bij de 35ste editie op 7 juli 2024 aanwezig zijn? Dat kan! De entree van het festival is gratis en vindt plaats in het Zuiderpark Rotterdam.Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefamphifestivalnews

LINE-UP AMPHI FESTIVAL IN DUITSLAND COMPLEET MET...De line-up van het Duitse Amphi Festival is compleet. Amphi Festival vindt...

Left of the Dial

NIEUWE LADING NAMEN VOOR LEFT OF THE DIAL 2024 Het Rotterdamse festival Left Of The Dial heeft een reeks nieuwe namen aan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.