AMF 2024 kondigt Martin Garrix aan als eerste headliner

Martin Garrix
AMF 2024 kondigt Martin Garrix aan als eerste headliner
Door MartinaFagel op 30 mei 2024 - 11:20 1 AMF heeft zojuist Martin Garrix aangekondigd als eerste headliner van de aankomende editie tijdens het iconische Amsterdam Dance Event in oktober van dit jaar. Het festival vindt dit jaar plaats op 19 oktober in de Johan Cruijff Arena.

Inmiddels is Martin Garrix voor niemand meer onbekend. Met een reeks aan wereldhits zoals Animals, In the Name of Love en Scared to Be Lonely, is de Nederlandse DJ en producer een begrip geworden in de elektronische muziekwereld. Zijn energieke en melodieuze stijl van muziek maken heeft hem wereldwijd een enorme schare fans opgeleverd, waardoor hij een van de meest gewilde DJ’s van de industrie is. Garrix keert voor de zesde keer terug naar het AMF-podium. Meer namen voor de line-up zullen later bekend worden gemaakt.

Wil jij bij deze editie van ADE: AMF 2024 aanwezig zijn op 19 oktober? Loyal, Early en Regular tickets zijn inmiddels uitverkocht. Late phase tickets zijn nog beschikbaar voor €99,- excl. servicekosten. Bestel hieronder jouw ticket.

ADE: AMF Festival 2024 Regulier

ADE: AMF Festival 2024 VIP
Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK JE FESTIVALTICKETS
Bestel tickets ADE: AMF Festival  2024
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
ADE: AMF Festival 2024 Regulier
€ 108,90
ADE: AMF Festival 2024 VIP
€ 184,00
regennews.gif

INTENTS FESTIVAL SLUIT DEEL VAN CAMPING VANWEGE VELE...Vanwege de aanhoudende regenval in de afgelopen periode moet Intents Festival...

Baroeg Open Air

DOOL EN BLACK SUN EMPIRE HEADLINERS OP BAROEG OPEN... Baroeg Open Air 2024 is een eendags festival. Dit jaar vind het plaats op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.