Roskilde Festival strikt Charli XCX als vervanger Kali Uchis

Charli XCX
Roskilde Festival strikt Charli XCX als vervanger Kali Uchis
Door MartinaFagel op 04 juni 2024 - 13:21 1 De Britse zangeres Charli XCX vervangt Kali Uchis dit jaar op Roskilde Festival, die haar optreden op het festival deze zomer moest annuleren. Roskilde Festival wordt van 29 juni tot en met 6 juli gehouden in de Deense stad Roskilde, ten westen van de hoofdstad Kopenhagen.

Charli XCX, (Stevenage, 2 augustus 1992), is een Britse singer-songwriter. Ze scoorde hits met onder meer I Love It (met Icona Pop), Fancy (met Iggy Azalea), Boom Clap en Break the Rules. Na deze hits deed ze afstand van een mainstream-popgeluid met haar ep Vroom Vroom. e midden van de coronapandemie in 2020 maakte Aitchison haar vierde studioalbum in zes weken tijd vanuit haar huis in Los Angeles, genaamd How I'm Feeling Now.

Charli XCX zal optreden op vrijdag 5 juli om 21:00 op de Arena Stage. De rapper uit St. Louis, Sexyy Red, die oorspronkelijk op dat tijdstip zou optreden, verhuist naar de Orange Stage, waar ze dezelfde dag om 18:00 zal optreden.

Vorige week kondigde het Roskilde Festival aan dat de volledige festivalkaarten zijn uitverkocht. Dagtickets voor vrijdag en zaterdag zijn ook uitverkocht, maar er zijn nog enkele dagtickets beschikbaar zijn voor woensdag en donderdag. Dagtickets kosten DKK 1.200 (ongeveer €160).

Bestel via deze link jouw dagticket voor Roskilde Festival 2024

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Roskilde Festival 2024
Tickets Roskilde Festival 2024
Roskilde Festival 2024
€ 320,00
Rock Werchter 20231

LANGERE SET LENNY KRAVITZ, NIEUWE ACT EN MEER NIEUWS...Over een maand is het weer tijd voor een nieuwe editie van Rock Werchter ....

Dauwpop

DAUWPOP BEGINT EARLY BIRD VERKOOP NA GESLAAGDE EDITIE Afgelopen weekend was de 28e editie van Dauwpop Festival in de bossen van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.