Langere set Lenny Kravitz, nieuwe act en meer nieuws rondom Rock Werchter

review: Lenny Kravitz -24/06 - Ziggo Dome Lenny Kravitz
Langere set Lenny Kravitz, nieuwe act en meer nieuws rondom Rock Werchter
Door PhaedraW op 05 juni 2024 - 10:30 1 Over een maand is het weer tijd voor een nieuwe editie van Rock Werchter. Nog vlak hiervoor wordt er nog geschoven met het tijdschema van de openingsdag, worden er een aantal acts verwisseld en is er een nieuwe act bijgekomen voor vrijdag 5 juli.

Lenny Kravitz sluit de openingsdag van het festival af met een show van 2 uur. De timing van de andere concerten wordt hierdoor licht aangepast. STONE trapt het festival op de Main Stage al om 12u45 af. ​ Ook de timing van de Slope acts wijzigt mee. Naast deze wisseling zullen ook The Southern River Band en Peuk switchen. The Southern River Band heeft op donderdag 4 juli elders verplichtingen. Peuk, die op zaterdag 6 juli de Slope zouden openen, nemen hun plek over. En vice versa.

Yard Act is nieuw op de line-up! Ze openen KluB C op vrijdag 5 juli. Dat brengt meer aanpassing met zich mee in KluB C: Kneecap schuift door, Declan McKenna en Glints wisselen van spot. Archive neemt de spot van Tom Morello in. Tom Morello zal dan namelijk optreden in The Barn. Hij vult daar de spot in die vrijkwam na de annulatie van Bad Omens.

Rock Werchter 2024 vindt plaats in het Festivalpark in Werchter van donderdag 4 juli tot zondag 7 juli. Wie een combiticket wil scoren moet snel schakelen, want de allerlaatste combi’s zijn nu te koop. Er zijn ook nog dagtickets voor donderdag 4 juli verkrijgbaar. Al de andere festivaltickets zijn uitverkocht. Koop hier de laatste tickets voor Rock Werchter 2024!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK JE FESTIVALTICKETS
Bestel tickets Rock Werchter  2024
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
Rock Werchter 2024 - Jeudi
€ 134,00
Rock Werchter 2024 - Vendredi
€ 134,00
Rock Werchter 2024 - Samedi
€ 134,00
Rock Werchter 2024 - Dimanche
€ 134,00
4 July - 7 July 2024 | Rock Werchter Combi
€ 309,00
TakeRoot Take Root

NIEUWE REEKS NAMEN VOOR 26E EDITIE TAKEROOT FESTIVAL...Op zaterdag 2 november 2024 vindt alweer de 26e editie plaats van TakeRoot...

roskildefestivalnews.jpg

ROSKILDE FESTIVAL STRIKT CHARLI XCX ALS VERVANGER... De Britse zangeres Charli XCX vervangt Kali Uchis dit jaar op Roskilde...

REACTIES

Avatar skabuoy
do 06 jun 2024 14:47

skabuoy Oeh! Yard Act! Weer een naam erbij die ik graag wil zien!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.